torsdag 16. november 2017

Kvadratisk hylle

Ei hylle kan fortelle mye om deg. Er du et ordensmenneske med en hylleenhet full av praktiske innsatser? Vegghyllene våre kommer i rekke ulike farger som hvit, blå, grå, sort, brun, eik og natur. Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall.


Kvadratisk hylle

Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her. Filtrer og sorter. Sorter etterNyeste først. Hyller og oppbevaring. Denne 3-lags bambushyllen kan brukes på badet som et håndklestativ, i stuen som en bokhylle, eller på terrassen som en plantehylle. Bokhyller som oppbevaring – Ikke bare til bøker. En bra bokhylle skal.


Denne 4-lags bambushyllen kan brukes på badet som et håndklestativ, i stuen som en bokhylle, eller på terrassen som en plantehylle. Denne kvadratiske bokhyllen fra Bloomingville har åtte rom, som varierer i utforming og størrelse. Finishen er i børstet «gull». Pene skap og hyller til billig pris!


Hos furniturebox finner du garantert et skap eller en hylle for deg. Den kompakte og enkle. Vi tilbyr dagers returrett og åpent kjøp. Vi får aldri nok hylleplass.


Kvadratisk hylle

Disse trendy og unike hyllene kan plasseres overalt - og du lager dem enkelt selv. Stuemøbler i flott design. STØRRELSE: L:H:D:35. FARGER: - svart. MATERIALER: METALL, PVC, PLAST. Du finner også andre Oppbevaring produkter fra sebra hos Lekmer. Smart, liten hylle som er like anvendelig på kjøkkenet som på barnerommet. Produsert i hvitmalt MDF. Størrelse: 40x40xcm. Leveres montert. Se beste pris på Nordal Wire Box kvadratisk. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du.


Sett med fire kvadratiske bokyller fra Sebra i lilla, rosa og grå toner. Se andre produkter fra. Form: kvadratisk hylle med avlangt bakstykke. Photo: Akershusbasen.


Kvadratisk hylle

Kvadratisk, stablebart bord som du lett flytter rundt og holder deg med selskap ved sofaen, lenestolen eller sengen. Materiale: Lakkert metall og mdf med farget.


Og i midten har du en stor kvadratisk hylle hvor du kan plassere den gjenstanden du ønsker skal få mest oppmerksomhet. Kategorier: Baderom, Garderobe, Kjøkken. På lager, rask levering 1-dager. Bare noen få igjen!


Bruk den til oppbevaring eller å vise fram dine personlige favoritter, fine gjenstander, bøker eller minner. Dekorativ, kvadratisk hylle som passer inn i de fleste. String vegg hylle i miljøbilde.


Det er ikke vanskelig å lage denne hylla. Kjøp ditt nye flotte firkantede eller kvadratiske sofabord hos Møbel24. Her er du garanteret god.


Okla sofabord med hylle, marmor print marmor print svart. Skagerak Norr hylle er en leken hylle i eik med lærrem, en kvadratisk tolkning av pyramidehyllen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.