mandag 11. desember 2017

Kjøkken glassplate

Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass, som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass. Stilige, slitesterke og enkle å rengjøre – veggplater beskytter kjøkkenveggene når du lager mat. Millex beskyttelsesplate herdet frostet glass 800x400mm. Vi skreddersyr glasset med utsparing til.


Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til.

Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye temperaturer fra gryter og. Designglass til kjøkken gir et unik og spennende utseende. Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer.


Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Glassplater over kjøkkenbenk. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører.


Slik blir kjøkkenet mer moderne.

TECpå veggen og så klaske gjennomsiktige. Hvorfor velge glass over kjøkkenbenk? Fungerer som vann og fettsprut beskyttelse bak din vask eller koketopp. Flere bruker også platen som Whiteboard!


Vi er importør av dusjdører og glassplater til kjøkken. Vi tilbyr fri frakt i Norge og sender. Med glass montert mellom kjøkkenbenken og overskap har du mulighet til å skape ditt eget og unike utrykk på kjøkkenet. Det følger med.


Vi leverer glassplate over kjøkkenbenken på skreddersøm, i den beste kvaliteten, til konkurransedyktig pris, ferdig montert av fagfolk. Hei hei godfolk, Jeg ønsker å bytte ut flisene jeg har over kjøkkenbenken med en glassplate med malt bakside. Jeg har fått tips om å bruke herdet glass, men jeg.


Skift til moderne glasspanel på ditt kjøkken. Vi kan levere glass over kjøkkenbenk til en svært god pris. Med kjøkkenplater i glass har du.


Bruk pilene ved siden av budbeløpet til å angi maksbu før du trykker Legg inn autobu systemet vil da øke budet for deg dersom noen byr over deg. Vårt firma har i en årrekke levert glass til bruk over benkeplate, eventuelt mellom.

Produktet er ikke tilgjengelig. Tilgjengelighet. Hos HTH får du beskyttelsesplater i pent herdet glass som er lette å rengjøre. Kjøkken med glass mellom overskap og.


Beskyttelsesplatene til kjøkkenet fås i de nøytrale fargene svart og hvit, som passer. For vanlig vask av glass over kjøkkenbenk er det som regel tilstrekkelig med mye rent vann.


For fjerning av støv og sprut passer et vanlig rengjøringsmiddel og. Ikke et helt vanlig kjøkken : Mal en glassplate, eller på veggen og sett. Beslag til glassplate bak kjøkkenbenk, komfyr eller speil. Kristiansand S, Mandag 03.


Trenger du hjelp til å fikse eller montere glass til kjøkken og bad i Stavanger- og. Har et kjøkken i leiligheten som har fått montert glassplate i bakkant på kjøkkenbenken. Mange muligheter, bruk fantasien! GLASS OVER KJØKKENBENKEN.


Sikkerhetsglass som tåler vannsøl med høye temperaturer og varme fra komfyr. Beurer KS-kjøkken vekt med glassplate. Her er du: Forsiden.


Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på 33. Bruk herdet glass over kjøkkenbenken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.