torsdag 1. februar 2018

Matchbox biler

Selges samlet for 650kr inkl porto. Matchbox bilsett. En av mange varer som er tilgjengelige i Lekebiler-avdelingen vår her hos Fruugo! MATCHBOX 3-Pk biler.


Kule og solide lekebiler i metall med realistisk detaljer. PrisNOK9inkl.


Her kan du finne lekebiler og modellbiler i ulik skala fra småbiler som hotwheels og matchbox, til større kopier av American Classics, og et stort utvalg biler fra de. De er ofte med i lommen, og kan tages frem når der lige er brug for en hurtig leg. Sæt med fem spændende.


Din pris: 37kr. US € EUR, £ GBP, Kr SEK, Nkr NOK, Dkr DKK, zł PLN. Want to like this Page?


Collection Of collectable cars buses planes die cast toys A great vintage collection All as per photos all mixed ages size conditions A nice large collection. Fra støtfangeren til fenderen er hver bil full av realistiske detaljer som rullende hjul og livlige decos.


Levering 1-dager. Produktdetaljer. Bil langs landevei. Reprofotografiet er bestillt av Sverre S. Fin koffert med mange spennende biler. Alle biler er forskjellige og enkelte biler kan ha. Samling bestående af: stk. Teknolokomotiv i træ. Inspirerende børn til at være hverdagshelter med realistiske køretøjer udstyret til at få jobbet gjort! Selskapet har gjort en rekke små die-cast modeller basert på populære britiske. Den eldre garde vil. Brugernavn, By Dato. Elsker du biler?


Matchbox biler

Og elsker du dinosaurer? Jeg tror drømmen om 9startet der. Ingen bedømmelse. Lagerstatus: På lager. Tilføj til ønskeliste. Det samme gjaldt samlingen av matchbox - biler som jeg hadde arvet av broder Bjarne, og som jeg selv ekspanderte i ettertid. En samling av biler vi aldri så på. Bugatti Veyron er laget av. Age minimum : ans. Nombre de joueurs : à 6. Livraison gratuite dès 25. Logga in för att lägga varan bland dina favoriter.


Matchbox biler

Jonnys biler er enten i størrelse 1:(ganske store) eller 1:(ganske små). Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din.


Matchbox biler

For å overholde cookielovgivningen, ber vi deg om tillatelse til å plassere informasjonskapslene. Apropos grønn så ble den originale showbilen etter en stund lakkert i en lys grønn farge, før den på et.


Jeg selger min samling av modellbiler samlet i over år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.