tirsdag 20. februar 2018

Mormor kopp

Gi bort en personlig kopp. Koppene trykkes i vår egne lokaler. I Love Chocolate Rosa. Nydelige porselenskrus i ulike farger med søte og hyggelige små kjærlighetserklæringer til mamma, mormor og farmor.


Perfekt som morsdagsgave eller en annen. Lekker kopp i keramikk fra Lea med Norsk tekst.

Kjempe flott i skapet hjemme til deg selv eller gave til en som fortjener det. PrisNOK9inkl. Hvit utenpå og grå inni Høyde 5cm Diameter på kopp (hanken er ikke tatt med) 3cm Tarin. Kjøp Lagt i kurv.


Kopp - Verdens Beste Bestemor. Den obligatoriske "Verdens beste bestemor"- koppen : bestemorkoppen. En koselig variant som holder bestemors drikke og hjerte varmt. Stilren og lett kopp der.

Det originale sögne kruset. Krus hvit "bestemor" fra sögne. Kan også lages med mormor, farmor o. Håndlaget skilt i shabby chic stil. Kaffekrus, tekopp eller termokopp?


Tommel opp for kopper og krus med ulike former og størrelser slik at du kan finne din favoritt. Bare se utvalget her! Vi har et stort utvalg krus til både hverdagsbruk og mer festlige lag. Vi har krus i fine farger om mønstre som gjør det ekstra hyggelig å kose seg med en kopp te på.


Ildfast opptil 2grader. Tåler oppvaskmaskin. Legg i handlekurven. Skip to content. Tilleggsinformasjon. Besta – kanskje bedre kjent som bestemor, mormor eller farmor. Dette er koppen for besta! Velg et alternativ. Et krus som er den perfekte gave til mormor.

Serien består av en humoristisk og funksjonell serie for frokost. Med verdens beste mormor kan man finne på my. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.


I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører. Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller besøk din. Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting!


Favourite kopp sennepsfarget, HONEY. Trollrök, 2:5 $1. Krus: Lykken er. Bilde av Krus: Lykken er. Mormor Sandra, 3:1 $1.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.