onsdag 21. februar 2018

Sittebenk med oppbevaring

Velg din benk ut fra dine behov, enten om du vil ha en stilig trebenk eller en praktisk benk med skuffer. Europris har alltid gode tilbud og et godt utvalg av entrebenker og sittebenker med oppbevaring. Besøk oss i butikk eller i nettbutikken.


Med en sittebenk med oppbevaring får du også velbehøvelig oppbevaringsmuligheter som man ofte ikke finner i gangen. Det er ikke bare på soverommet vi trenger oppbevaringsplass.


Integrer oppbevaringen i sittebenken ved spisebordet.

Sittebenk med oppbevaring. Velg mellom ulike typer entrebenker, både med eller uten oppbevaring. Få mer oppbevaringsplass med en benk i entreen! Benk VEDDE skuffer.


Våre flotte benker fås med innbygget oppbevaringsplass til akkurat det du trenger. Se alle benkene her. Utforsk « benk med oppbevaring »-tavlen til BoligPluss. Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret.


En benk kan gi deg sitteplasser og samtidig litt ekstra oppbevaring.

Høres det ut som noe for deg, så ta en tur forbi unoliving. Vi har et stort utvalg av. Lysö sittebenk med oppbevaring - fløyel. Kundevurdering av 5! Straight sittebenk.


Sortlakkert stål og sort velur. KAN KJØPES PÅ NETT. EDI uttrykker modernitet samtidig. Confetti benk med praktisk oppbevaringsplass under lokket. Perfekt i gangen når du. Vil du skape en ekstra hyggelig atmosfære på kjøkkenet, i gangen eller på soverommet? Hva med en integrert sittebenk med praktisk oppbevaring til avslapning. Lugano bench with storage, produktet er tilgjengelig i forskjellige farger. H41½xB150½xD42cm.


Med litt fingerferdighet klarer du å bygge en benk som både er smart og fin. Praktisk og fin kombinasjon av sittebenk og trapp mellom stue og hagestue. Plassen i benken er utnyttet til oppbevaring i skap med.


Minimalistisk og praktisk benk til gangen eller soverommet.

Siderom til oppbevaring, i tillegg til oppbevaring under lokket. Gråmelert sittepute. Praktisk putekasse som passer utmerket både som oppbevaring og sittebenk.


Oppbevaringen er vedlikeholdsfri samt vanntett og UV-resistent. Denne benken har et stort rom til oppbevaring. Både praktisk og smart. Her får du sitteplass og oppbevaring i ett og samme møbel.


Elegant benk med oppbevaring og stoppet lokk. Naglene rundt bunnen gir den et litt tøffere preg. Kommer i både grå og beige, og med matchende puff.


Du får skuffer til oppbevaring under benken og ikke minst får du et koselig sted man kan sitte lenge. Modulene for benk er fine å bruke både på. Nydelig benk i eik med pute og oppbevaring fra Danske Hûbsch. Legg til sammenligning.


Hos oss får du høy kvalitet til en god pris. Leveres direkte til døren – Velkommen! Ikke la gangen forbli den eneste delen av leiligheten din som ikke er godt ferdig.


Skap plass med en benk ! Her finner du et bredt utvalg av sittebenker og trebenker. Handle trygt hos jotex.


Her viser SnekkerNiklas deg hvordan du bygger en plasstilpasset utebenk med oppbevaring på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.