tirsdag 13. mars 2018

Bokhylle system

Når du trenger mer hylleplass kan du enkelt utvide bokhyllen i både bredden og høyden. I det brede utvalget vårt finner du bokhyller som passer deg og stilen din. Velger du møbler fra samme system, er det enkelt å få oppbevaringen til å matche. Få orden med bokhyller i forskjellige varianter.


Bokhylle system

The Mater Box System er håndlaget i Inda av bærekraftig mangotre, under trygge forhold. Er du på utkikk etter en reol som utgjør en forskjell? Gå på oppdagelse i vårt store utvalg av designreoler og velg din favoritt.


Se utvalget her. Bokhyller og hyller. I en verden der vi tilbringer mer og mer tid foran skjermer, er det å ha et bibliotek ren og skjær luksus. Gi bøkene dine hjemmet de fortjener.


Plassbygde bokhyller er i vinden som aldri før og å bygge en hjemme er. Krosby Møbler har seksjoner og bokhyller i forskjellig stil og tresorter. Klim reolsystem er bygget opp omkring en rekke grunnmoduler. Det er «nesten» bare fantasien som seter grenser for mulighetene med.


En bokhylle er fremdeles et populært møbel. Her finner du høye og lave bokhyller til å henge på veggen og sette på gulvet. Menu Stick System 1x2. Perfekt som bokhylle eller avlastningshylle, og kan kombineres.


Bokhylle system

Normann Copenhagen. One Step Up bokhylle, Høy, Hvit. Bookworm bokhylle, liten hvit. Skal du ha vitrineskap, tv-møbel eller skjenk? Dekke en vegg med bokhyller eller piffe opp på kontoret? Du har vist av. Hvorfor ikke alt i samme elegante stil? Square er både. A round-up of the most versatile and stylish shelving systems from Scandinavia. De har laget et system av hyller som kan kombineres i det uendelige.


Hyller og bokhyller kan stå på gulvet eller henge på veggen som hyllesystem, den kan være en hjørnehylle eller en hattehylle, den kan ha dører eller være åpen. Om du vil endre uttrykk på ditt Abel system kan du lett bytte plassering. Hjørnesteinen i systemene er et bredt spekter av grunnleggende enheter, som.


Bokhylle system

Listene griper. Hyller frigjør plass og bidrar samtidig til å skape en hjemmehyggelig stemning i rommet. Vil du ha flere hyller på rad eller bare en enkel hylle. BBB-systemets mange muligheter.


BBB er et solid og fleksibelt reolsystem i heltre. Bygg din unike bokhylle ! Flexible, iconic and modern. With a modular shelving system you can build shelves for every room in your home and custom-make them after your needs.


KROK FOR BOK: Billy- bokhyllene har fått en egen avdeling i stua. Her skulle man tro bibliotekenes Dewey- system eller en annen type nitid. Dette er et modulbasert byggesystem som enkelt settes sammen. Lag din egen løsning,- enten som bokhylle, tv-benk, skap eller et bibliotek.


I kolleksjonen er også. String bokhylle system. Gå inn og teikn di eige hylle og kva farge du vil ha på sida deirans. NORGES MEST POPULÆRE REOL- SYSTEM I HELTRE. Reolen finnes nå snart i ethvert møblert hjem – over 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.