fredag 30. mars 2018

Male gangen

Bruk pensel på tvers, mellom panelbordene – mal med overlapp mot det som er rullemalt. Mal gangen og få ro og orden. Det er fantastisk å bli møtt av en vakker gang som er ryddig og i orden når du kommer hjem?


Feng Shui-ekspert Susanna Utbult. Gangen er kanskje det stedet i huset hvor pulsen er høyest, det er her vi endevender rommet på jakt etter bilnøkler og gjenglemte matpakker.

Gang – før og etter Vi fortsetter videre med oppussingen i huset vårt, og siste prosjekt er gangen. Som med… Kommentarer. Her får du fargeideer og praktiske råd til gangen. VÅG Å MALE GULVET.


Tenk på at du kan løfte din gang bare ved å la gulvet få. Det går i snitt snaut et år mellom hver gang vi finner frem penselen.


Faktisk er det slik at selv om økonomi-utviklingen står mer stille, øker maling-forbruket.

Inspirasjon når du skal male inne. Ta en titt på disse rommene, kanskje du får noen ideer til hvordan du kan male hjemme hos deg. En kunde er i gang med å male gangen. Fargen Adventure viser seg å være lun og fin.


Helsparkle vegger, henge duk og male. Legge fliser på gangen. Vi utfører alt innen maler og snekker tjenester både ute og inne. Malerogbygg › photosm.


Det er en stor jobb å male et hus, men om du tar én vegg av gangen går det raskt og lett, sier Lars Petter Rustan. Skal du pusse opp. Dersom det er snakk om å male fliser i den «ytterste» gangen, kan dette være like vanskelig som å male gulvfliser på badet.


I en slik gang blir det ofte mye fukt og. Paneltak som males med alkydmaling, må males med en bred pensel i panelets lengderetning og ikke mer enn 4–bord av gangen. Stryk malingen godt ut. Denne omgangen var det gangen som skulle males og slik så den ut før: Stilen jeg ønsker å jobbe mot er “Boho-home”.


La oss gå i gang med en liten bruksanalyse, og finne ut hvilke produkter du bør benytte.

Få jobben gjort! Du trenger verken å pusse, sparkle eller male. Du får en ferdig vegg med én gang, uten synlige spikerhull eller skjøter, forteller Torunn Mangseth, som er. Det som står igjen nå er å fikse hyller i det innebygde skapet, samt å male ytterdøra (hvit, nå er den bare grunnet fra gulhvit til klassisk hvit).


Nyansene er for det meste sortaktige og mindre kulørsterke. Vi har plukket ut trendfarger som er helt riktig å male på en eller flere vegger nå. På samme måte kan gangen få et skikkelig løft om du gir taket en runde med malekosten. Kanskje også i en mørk farge som du også.


Hold deg oppdatert på fargetrender og interiør når du skal pusse opp gangen. Her finner du små enkle grep og triks og DIY artikler du selv kan gjøre.


Gulvet tåler fuktighet og er perfekt i en gang, hvor støvler og dryppende jakker. Gangen har vi valgt å male i en matt svart farge. En farge som strekker seg videre inn på vaskerommet, opp i andre etasje og som også er i tv.


Det lønner seg å starte mindre prosjekt første gangen du skal gjøre om. Nå er den hvit og det synes jeg er ganske kjedelig. Jeg fikk en knagg til.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.