mandag 2. april 2018

Glassplater på mål

Trenger du en glassplate til andre formål skreddersyr vi speil, glass og glassplater på mål. Float glass er helt vanlig standard glass som du ser over alt og brukt til utrolig mange formål.


Stort utvalg av glass og termoruter som skjæres på dine mål. Lydisolerende ruter, herdet glass, dusjdører og mye mer. Bruk i bolig (A1) Høyde fra gulv mindre enn 8mm. Tillegg for polert.

Den økte styrken gir arkitekter og. Vi tar mål og hjelper til med valg av forskjellige typer glass og løsninger. Vi kan levere de fleste type glass etter mål.


Det kan være alt i fra bordglass, hylleglass, glassvegg, glass på gulv osv. Dersom du har behov for glass på mål så er vi din leverandør. GLASSPLATE til bord. Lages måltilpasset.


HVILKET SOM HELST.

Vi lager etter mål og mal. No photo description available. Vi selger forskjellige typer glass : standar laminert, herdet, tonet. Her er en annen.


Er det noen steder i Bergen eller på nettet der man kan kjøpe slike glassplater med nøyaktige mål ? Glassmesterkjeden er i. Eventuelt få en større glassplate kuttet til. Dersom herdet glass knuser, pulveriseres det i små ufarlige biter. Dører med idlock, › kjøkken glass.


Skifting av velux vinduer. Kjøkkenglass med folie. Vi sammarbeider med en av norges eldste og mest erfarne glassprodusenter og kan levere.


Du kan måle opp og montere glass fra glamiTEC selv, men vi anbefaler å bruke en av. Vær nøye med måltagingen og mål flere steder for å sikre nøyaktighet. Speil leveres på mål, fasong og med sikkerhetsfolie, dusjvegger og dører leveres og på mål. En slik plate egner seg ypperlig som.


Da er vi sikret korrekte mål og kan gi deg den beste rådgivningen med tanke på type glass og montering.

Interiørglass byr på et utall av muligheter både innen. Sett ditt særpreg ved å velge klarglass eller lakket glass i hvilken som helst ralfarge du måtte ønske. Jeg trenger stk. Tykkelsen skal være mm.


Dette fås i standard mål hos de fleste byggevarehus. Hos oss kan det bestilles etter mål og således tilpasses alle ønsker. Lei av den norske vinteren? Nå kan en vinterhage være løsningen!


De gir deg dagens. Kontakt oss idag! Vi arbeider med vanlig glass, isolerglass, sikkerhetsglass, brann og lydglass, speil etter mål, glassdører, glasshyller og glassmontere for å nevne noe. Vårt mål er å gi.


Montering av ruter, vinduer og dører. Vi er din glassmester i Bergen! Vi produserer glasshyller etter mål og med ulike tykkelser. Laminert glass er to glass som lamineres sammen med en plastfolie.


Vi har et stort utvalg i ulike typer beslag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.