mandag 2. april 2018

Ikea arbeidsbenk

Vi skal flytte kjøkkenet ut i stua og gjøre om fra 2-roms til 3-roms. Gammel planløsning på Torshov Gammel planløsning.


Ny planløsning i. Kjøkken i stua vil kunne føre til mye dugg og fuktighet i leiligheten. Flytte kjøkken til stue.

Registrert Dato: Torsdag 10. Jeg trenger bistand til å flytte nåværende kjøkken som er på eget rom, til stuen. Kjøkkenflytting på Sofienberg, er det verdt det?


Det kan se enkelt ut å bare flytte kjøkkenet inn i stuen, men du skal vite hva du gjør for å få et godt resultat. Her er tre av de dyreste fallgruvene. Vi vurderer nå å flytte kjøkkenet ut i stua for å kunne lage et soverom.


Stua er lang og smal. Noen som har stue og kjøkken på ca den størrelsen.

Lekkert og romslig kjøkken med spiseplass. Hyggelig stue med plassbygget hylleløsning. Mange ønsker å kunne flytte rett inn.


Hvis du skal pusse opp og vurderer å flytte kjøkken skal du lese denne. Avløpssystemet for vann til et nytt kjøkken i stua er et annet problem.


Hvordan flytte kjøkkenet slik at man får et åpent kjøkken mot stue. Her byttet badet og kjøkkenet plass. Nytt kjøkken med øy. Bad med vaskerom og badekar.


Vurderer du å flytte kjøkkenet ut i stuen for å få et ekstra soverom? Finn ut hva du må forberede deg på, og om prosjektet vil bli lønnsomt! Av vennskap8 23.


Jeg vurderer å flytte kjøkkenet ut i stua i Borettslaget hvor jeg bor, og må dermed flytte rør og avløp. Dagens kjøkken har avløp rett ved badet.


Vi har kjøpt en toroms leilighet (kvm) som skal bygges om til en treroms ved at nåværende kjøkken flyttes ut i stuen som åpen. Jeg har veldig lyst til å rive alkoven og flytte kjøkkenet ut i stuen, lage en åpen kjøkkenløsning.

På den måten får jeg et soverom med vindu og dør. Det gamle kjøkkenet ble flyttet ut av hjørnet og inn i stuen. Vi bor på kvm og har stortrivdes fra første stund.


Leiligheten føltes rommelig frem. Linn og Peder flyttet kjøkkenet inn i spise stuen. Da kunne det lille rommet som vendte mot bakgården, bli tatt i bruk som soverom. To små rom blir.


Derfor kan det. Sjekk om du må sende byggesøknad for bad eller kjøkken, eller om en ansvarlig søker må sende inn byggesøknaden din. Her leker Johanne med kusinen Kristine i stuen. Solid levert av Kari Bremnes - itromso.


Kan jeg rive en vegg, flytte kjøkkenet og legge fliser i stuen ? Er du usikker på hvordan du legaliserer å flytte et kjøkken til en stue ? Fakta er at alle handlinger som tar sikte på å endre kjøkkenområdet, flytte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.