tirsdag 3. april 2018

Stekeplate til bål

Det er lite som er hyggeligere enn en bålpanne med levende flammer når mørket senker seg og temperaturen faller. Vi har et stort utvalg i en rekke ulike design. KampanjeEspegard.


En bålpanne er et fantastisk utekjøkken, som kan brukes både som utepeis, grill og bål hele året. Stort utvalg av ekstra utstyr til alle våre bålpanner, fyrfat og bålfat.

BÅLPANNE ESPEGARD FULL PAKKE. Med dette tilbehøret blir fyringen tryggere og matlagingen enklere. Sveler og pannekaker. Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan trylle fram.


I syrefast stål som kan brukes i bålpanna eller direkte på bål. Ops, noe gikk galt. Vi har rapportert feilen og jobber med å løse dette så snart som mulig.

Det kan eventuelt hjelpe å laste inn siden på nytt. Eller så kan du gjøre. Skap følelsen av leirbål i din egen hage. Mindre modell av en tradisjonell hengende friluftsgrill.


Lag mat eller tenn et bål og få herlig varme. Inkludert i pakken er også et gnistfangersett (à stk). Stor og god stekeplate som gir deg mulighet til å tilberede flere matvarer samtidig.


Stødig og flott bålpanne med kombinert grillrist og stekeplate av støpejern! UMAS kaffekjele. Med Odin bålpanne kan du nyte stemningen rundt et sprakende bål når d. Samle hele familien rundt varmen fra en bålpanne ! Vi har også bålpannetilbehør som kan gjøre utekosen enda mer sosial. For å tenne et bål må du først ha en bålplass.


Dette trinnet blir mye enklere når du har en bålpanne, da bygger du bålet rett i pannen. Diameter: cm.

Solid bålpanne i støpejern. Kjetting med løftekrok for kaffekjel. Lekker stekeplate til CUBE grill hjelper uteplassen til å bli den festplassen du ønsker den skal være. Nyt utformingen av fatet like mye som det nydelig bålet du.


Med bålpanne Jette kan du tilbringe kvalitetstid med hele familien. Enkel og rimelig. Blåsestav Boufadou for alle typer bål. Bålpanne Ø50cm FF2Hurtigvisning. Corun bålpanne 100cm XL FF244. Den fungerer både som bål og stekeplate, forteller han. Thor Tøgersen synes det er koselig å sitte ved bålet og nyte kakao og en matbit i. TilbudNOK5400. Praktisk støpejernpanne med ekstra langt skaft for bruk på bål og bålpanne. Toast stekt på bål er. Ha ferdig vaffelrøre i en flaske.


Espegard Vindskjerm til bålpanne er perfekt å bruke på vindfulle dager. Passer til bålpanne og fyrfat med diameter på cm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.