tirsdag 22. mai 2018

Bosch slagbormaskin

Slagbormaskinene fra. Se beste pris fra over 5butikker. Dreibare børsteplater gir samme kraft både ved venstre- og høyrekjøring. Stor kapasitet til tross for kompakte dimensjoner.


Vi har mer enn 45. Allsidig og sterk og med Kick-Back Kontroll som gjør den og lett å kontrollere! Selger en slagbormaskin fra Bosch. Maskinen er en eldre modell, den har slitasje (se bildene).


Fungerer helt fint, følger med to bor. Bosch, Makita, Milwaukee Dewalt. Varenummer: 569. Uslåelig kombinasjon av kraft og vekt. KickBack Control-følsomheten kan også fjernjusteres. Kompatibel med TrackMyTools, det smarte verktøystyringssystemet fra Bosch. Er du sikker på at du vil tømme listen? Legg i innkjøpsliste. VVS Synlige Produkter, VVS Teknisk. Spar 22% i den billigste butikken. Plankepriser hjelper deg å gjøre gode.


Bosch slagbormaskin

Når slagfunsjonen aktiveres, verktøyet kan fint brukes på flis, betong og stein. Selv om disse materialene er mer effektivt å bore med et borhammer, men et slagdrill. Finn din lokale butikk og ta kontakt for pris og eventuell bestilling. Leverandør: Bosch.


Bosch slagbormaskin

Kraftig slagbormaskin på 8W med to gir for krevende arbeid. Elektronisk styring av dreiemoment- og turtall. Hurtigchuck med autolock, for hurtig bytte av bor. En slagboremaskin tar seg igjennom mye men har du vedlig harde betongvegger så anbefaler.


BOSCH GBH V-EC. Lynrask, sterk og robust maskin. Robust og effektiv, men prisen gjør den nok ikke til handymannens favoritt. Alt er solid og. Driller og skrumaskiner Verktøy MegaFlis. Ironside Ironside. Butikklager: Bestillingsvare. Stikksag Bøyle GST18V-LIB SOLO L-BOXX Bosch. Go sterk og effektiv. En maskin for krevende arbeid i harde materialer slik som eksempelvis betong. Test: SDS Plus kombihammere på batteri. Dette er jo som å bore i smør!


Bosch slagbormaskin

Tenk at det kunne være så lett, sier en fornøyd Anniken Tangeru etter å. Denne egner seg best for boring i betong eller lignende siden den har hammerfunksjon, se under for. Belyst vinduet – gjennom vinduet kan du raskt og enkelt velge. Værktøj til professionelle og gør-det-selv folk!


This item is in the.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.