tirsdag 22. mai 2018

Lage lampe av drivved

Rådgivning både før og etter kjøp. Roterende tallerken. I klar acryl med rustfri hank.


Vis frem lekre kaker og snacks på en hygienisk sikker og delikat måte og skap m. Praktisk kakefat med springform og lokk.

Lag din favorittkake, bak, stek, frys og server på samme fat. Mål springform: Øcm. Vi har praktisk tilbehør som forenkler håndteringen av fat i arbeidshverdagen. Lagerstatus Bestillingsvare.


Fattrakt med lokk. Ved å plassere trakten på fatet sikrer man enklere og renere påfylling av fatene. Lokk i PE- plast. Med denne løsningen kan man tildekke trakten med et hengslet lokk.

Produktbeskrivelse. Inkludert lokk i klar polystyren plast. Et kakefat med lokk holder kaken fersk, mens et kakefat med stett gir kaken din et lekkert preg. Uansett hva du trenger til kakeservering og fest finner du det her.


Dreibart kakefat, rustfri. PrisNOK30ekskl. Salgsenhet: Stykk. Forpakningsinfo: Stk. Helt nytt fra PLAST TEAM. Selges kun for kr Det er en fin julegave å gi til sine nærmeste Gjerne sjekk ut. Kakefat med lokk. Perfekt for å presentere kaker og bakverk! Handle - Tingstad. Rødt kakefat med lokk i plast. Photo: Maihaugen. Det kan brukes både i kjøleskap og fryser, og det kan vaskes i oppvaskmaskinen ved.

SÄLLSKAPLIG Skål med lokk. ARV BRÖLLOP Serveringsfat med lokk, klart glass, cm. På lager: stk. Legg i handlevogn. Springform og serveringsfat med lokk ! Bake - steke - fryse - frakte og. Bærelokk i matsikker klarplast. Spesialkonstruerte lokk med gummipakning gjør at fatet holder helt tett, s. Plastfat med lokk. Et pent sett med fat og lokk for op. UN- og næringsmiddelgodkjente tønner og fat i plast til transport og oppbevaring.


Leveres med solide lokk med spennringer eller gjenger - og gummipakning. Smak kakefat i porselen, med springform og plastlokk, den perfekte formen for bløtkaker, ostekaker eller annet.


Høyde på fat med lokk : cm. Du heller røren direkte i formen, setter formen i. Liters fat om det er. Fremstilt i frostbestandig plast. Ildfast form med glasslokk, cm.


Ypperlig til tacolefser, pannekaker, vaffler og lapper. Holder maten varm under hele måltidet, og kan brukes i stekeovn opptil. Har sett mange som har avlange fat i plast, men jeg klarer ikke å finne. Dessuten er det lokk med håndtak på, noe som er kjempepraktisk om.


Dalebrook er en leverandør som regnes som blant de beste i verden på Melamine og plast, og har en innovativ og fremtidsrettet strategi og design på sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.