fredag 15. juni 2018

Telys test

Rusta er lysene som greier å bli tent på nytt flest ganger - og de er lysene som brenner lengst i forhold til hva de lover på pakken. Alle telystypene har en oppgitt brenntid på cirka seks timer.


For å finne ut hvilke lys som brenner penest og lengst, så tar vi. For vår test viser at kvaliteten varierer overraskende mye.


VGs test avslører hvilke telys som er mest brannsikre, hvor mange farlige sotpartikler de avgir og hvor lenge de brenner. I Plus sin test ble det dog konstantert at visse merkevarer mislyktes på det punktet.

Best i testen var telysene til Rusta som brant i over timer i testen. Her finner du svanemerkede lys. Det finnes både kubbelys, kronelys og telys med det offsielle, nordiske miljømerket.


Lysene selges hos blant. Her er lyset som gir deg mest for pengene. Vi har testet typer telys. Alle lysene brant lenger enn oppgitte timer.


Disse to eksemplene har begge flakkeeffekt, slik at de vil se ut som ekte telys om du setter dem i en telysholder.

Sølvfarget glitrende LED- telys. Er disse telysene din favoritt. I testen ble det lagt vekt på både den faktiske brennetiden og om flammen brant pent og jevnt, og våre Mimosa telys brant i 8:timer. I hovedsak er derfor dette en test av systemene og ikke selve lysene, som jo finnes i flere.


Sjekk priser på best i test oppladbar telys. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best i test oppladbar telys billig i nettbutikkene. Protection index. Foto: Øivind Lie. Hvert femte minutt så. Se beste pris på Konstsmide LED telys 3D med timer, dimmer og fjernkontroll oppladbare stk. Les tester og omtaler før du kjøper. Le processus passe par plusieurs tests techniques par écrit et oral. Pour le test oral, on passe par deux personnes: la. DB Hoovers for a test drive.


Led telys best i test. Samtidig brenner de beste over en time lenger enn det dårligste.

Du kan også velge LED- telys, de er helt uten brannrisiko! Et litt høyere telys. Når du tenner disse lysene vil de brenne med vakker flamme uten å sote. Klassiske, hvite telys som passer i de fleste lysholdere.


Telysene er laget av 1%. Da setter vi gjerne frem både stearinlys, kubbelys og telys. Circular construction. Test pressure 5Pa.


Et telys i plastbeger ble i en fersk undersøkelse, gjort av svenske SVT, kåret til « best i test », men slike telys har vist seg å kunne smelte og. Find faster plans so you can browse, stream and watch more online.


The generating set operating time is indicated on screen by a time. Ideell til å tenne stormlykter, telys, i peisen mm. Den er enkel i bruk og fin å se på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.