fredag 13. juli 2018

Kontaktplast

Slipp unna pussing, maling og lange tørketider ved å bruke en. KONTAKTPLAST er det ultimate DIY-produktet som gjør det superenkelt å fornye møbler og interiør hjemme. Har du noe hjemme som du kunne tenke deg å piffe opp? Med kontaktplast kan du forvandle den kjedelige kommoden og gi den en marmorlook eller oppdatere.


Kontaktplast

Folien er enkel å jobbe me og kan lett fjernes. D-C Fix er verdens ledende produsent av selvklebende folie, som også kalles kontaktplast eller dekorasjonsfolie. Kjøp ruller vindusfolie eller interiørfolie - og få 100% rabatt på monteringsskrape. Kontaktplast Afrika.


Alt du vil vite om selvklebende folie. Hvert år blir disse foliene mer og mer. Se hvordan du enkelt kan fornye benkeplaten med kontaktplast ! Få en ny benk på 1-2-helt uten spesialverktøy!


Tåler varme og vann. Denne tavlen følges av 1personer på Pinteret. Se flere ideer om interiør gull. Denne er meget bra egnet til å fornye dine benkeplater på kjøkken, bad eller vaskerom.


D-C-Fix verktøysett tll dekorplast Kniv og skrape for montering av dekorplast og kontaktplast. Brytebladkniv for å. Legg i handlekurv. Enten om du bruker kontaktplasten som dekor på. Viser alle resultater.


Standard sortering, Sorter etter popularitet, Sorter etter gjennomsnittsvurdering. D-C-Fix produkter i vår butikk D-C-Fix har blitt et merke som har kommet på alles lepper.


Med den gode, tyske kvaliteten har den erobret det norske. La deg bli inspirert av disse forvandlingene med lune Sonoma Eike Trøffel ✨. For å rengjøre kontaktplasten trenger du kun en fuktig klut, dette fjerner støv og smuss effekt.


Lindas dekor is. Dersom veggen eller møbelet med folie trenger en grundigere vask. Vi tilbyr et bredt sortiment innen Plastpapir på nett. Selvklebende kontaktplast til hjemmeinnredning, dekorering, beskyttelse mot innsyn m. Fri frakt fra 2kr.


Kontaktplast

Dekor Hølzer Sheffield Oak er en kontaktplast i topp kvalite. Svaret er: Jeg ELSKER KONTAKTPLAST ! Dette brukervennlige DIY- produktet er perfekt til rask fornyelse av møbler og hjemmet! Med denne er det enkelt å piffe opp møbler og rom.


En rimelig og enkel måte å fornye seg på. Dekorfolie, kontaktplast til fornying av dine møbler. Pass på at underlaget er tørt og rent. Produktet kan tas av og applikeres på nytt hvis du ikke er fornøyd.


Används för att klä in möbler, lådor, pärmar, hyllplan, bilinredning m. Showing 1–of 2Products. Hos HORNBACH hittar du ett enormt urval av slitstark och snygg dekorplast, för såväl kakel som möbler och köksluckor. Dekorasjonsfolie med speil-effekt. Byggbranschens nöjdaste kunder!


Jeg har vurdert å kjøpe matt hvit kontaktplast (eller en annen farge) å. Köksbänken var väldigt ful, skulle imitera marmor men den såg bara plastig och äcklig ut. Jag valde att sätta dit svart kontaktplast med trä struktur på och resultatet.


Kontaktplast

Velkommen til oss på Jula! Oppdag hva vi kan tilby deg!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.