fredag 17. august 2018

Obh rettetang

Obh rettetang

Finn den rette slettetengen hos oss! Vi har slattetenger som gir ekstra glans, slettetenger for tykt og langt hår og rettetanger perfekt for turen - sjekk for eksempel.


Vi hjelper deg å velge slettetang, glattetang - blant varer. Se beste pris fra over 5butikker. Maks 230°C, 30sek oppvarmingsti Keramisk, Antistatisk Flere detaljer. Den passer både hjemme og på reise, enkel å oppbevare, den tar mindre plass i vesken og kan.


Obh rettetang

KICKS nyhetsbrev. Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene. BJÖRN AXEN SLETTETANG hos Power. Norges raskeste nettbutikk! For dager siden — Mesten ubrukt rettetang. Rettetangen har et høyresistent. Liten, lett og enkel. Vi matcher laveste nettpris! Prisjakt sammenligner priser og tilbud fra butikker. Funksjoner, Keramisk belegg, Automatisk avstengning. Smidig, liten og lett! En rettetang kan hjelpe deg med å få flott glatt hår.


Vi har mange billige kvalitets- modeller fra store merker som REMINGTON, Braun og Babyliss. Search for: Search. Ikke på nettlager. Dette produktet er foreløpig utgått fra hovedlager.


Flott og profesjonell slettetang som lager akkurat den frisyren du ønsker. Du får slett eller krøllet hår på et øyeblikk! Innebygd ioniseringsfunksjon som gir. Stillbar temperatur mellom 120.


Fri frakt og rask levering på Blush. Style håret med en rettetang eller rettebørste fra Elon. Selges da jeg fikk dobbelt opp. Kan stilles til opptil 2grader og har en oppvarmingstid på sekunder.


Obh rettetang

Sjekk priser på best test obh rettetang. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Kjøp best test obh rettetang billig i nettbutikkene. Perfekt rettetang ! En god rettetang til en god pris!


Jeg har brukt rettetangen i nesten et år og er veldig fornøyd med resultatet det gir, det. Se og last ned PDF-filen, finn svar på ofte stilte spørsmål og les tilbakemeldinger fra brukere. Kan brukes til både retting og krølling. Med innebygd ioniseringsfunksjon som gir glans og reduserer statisk elektrisitet.


Justerbar temperatur og LCD-display. Du trenger ikke lenger ulike verktøy til ulike frisyrer. Vi har testet stylingjern som både kan rette ut og krølle håret. RETTETANG -TEST: TV hjelper deg har gått i dybden og funnet ut.


Kjøp rettetenger fra OBH til en billig pris her. Legg i handlekurv. Pris, kr 580 kr 660 kr 5900. Denne profesjonelle rettetangen med LED display vil raskt bli din nye bestevenn.


OBH Nordica Artist Curling Brush 18mm.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.