tirsdag 23. oktober 2018

Speil skinnreim

Speil skinnreim

Et speil kan gi et lite rom en følelse av å være større og lysere. Hos oss finner du både store og små dekorative speil i ulike fasonger – med.


Nett og stilrent design som gjør speilet både tidløs og moderne. Lett å plassere - passer i alle rom. Dekorativt, rundt speil med svart rem til opphenging. Et stort, rundt speil med skinnramme, stropp til oppheng og vattert bakside.


Skruer medfølger ikke. Speilets diameter cm. Rammens diameter cm. Rundt speil med kroker. Våre speil kommer i ulike design og størrelser. Trenger du et nytt vegg- eller gulvspeil? Velg mellom små, store og runde speil. Klikk og hent i dag! Med speilet kan du se alt det du tenger, et speil i gangen eller speil på soverommet får du det rette overblikket og dessuten en ekstra detalj som vil komme til nytte i. Diameteren på speilet er cm. Legg i handlekurven. Trygg hjemlevering.


Fri frakt over 7kr (ikke møbler). Et rundt stilig speil med en sort skinnreim fra Ferm Living. Enter speil er laget av speilglass, pulverlakkert lysegrått metall og.


Denne godsaken av et speil med skinnreim kom idag til kun 499kr! Feb Spegel i stainless steel. Det finns fäste för att hänga speglen på väggen. Dette speilet er både stilig og praktisk og blir.


Her finner du runde speil av høy kvalitet fra kjente merkevarer! Moderne rundt speil med skinnrem, som nytt. Det ultimate speilet burde være det som både er pent og praktisk. Vakkert speilfat med skinnreim.


Wear - Et speil som kan henges opp med skinnrem, laget for Hongi klesstativ. Et trendy gulvspeil med gullfarget metallramme. Dette kommer med en mørk skinnreim bak som holder speilet på plass.


Speil skinnreim

Mål Høyde: 1cm. Det runde speilet med skinnrem fra Gubi er jo blitt en klassiker, og jeg tipper at det retangulære speilet i samme serie, Andnet Rectangulaire.


Jeg har også tidligere brukt skinnreimer i hjemmet, blant annet på. Den første tingen jeg vil vise er sterkt inspirert av HAY sitt speil STRAP. Skjønt lite speil i gull med kjede for oppheng. Leverandør: Anouska.


Speil skinnreim

Relaterte varer. Gullspeil med skinnreim. Skinnreim i sort, fra Høyden. Lekker, mm skinnreim med sort butterfly-lås. Passer til alle klokkene fra Høyden.


Eksklusivt med speil øverst og med glassplate for å beskytte speilet øverst. Skuff i midten trukket i sort velur og sort skinn reim. Praktisk til å gjemme bort diverse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.