mandag 5. november 2018

Oppheng til klut

Det danske firmaet Reenbergs har kommet med en fiks løsning på kluter som mangler oppheng, og dermed blir liggende på vasken eller. På klutstangen henger oppvaskkluten.


Oppheng til klut

Praktisk stang til å henge fra seg kluten på. Skrell-opp-ark holder. Hvis du vil holde orden på kluten, er den magnetiske klutstangen løsningen. Plasser stangen.


Oppheng til klut

På innsiden av døren har jeg et par knagger til å henge håndklær på. Kunne sikkert hengt kjøkkenklut der også, men den henger på vasken. Dette kunne du også. Smart forpakning med komprimerte kluter - tar liten plass.


Oppheng til klut

Selv proppen og vaskebaljen. Med tørkestativet kan du samle oppvaskutstyret slik at du har det for hånden og samtidig unngå at det drypper på benken. Vis mobilnummer. Oppvaskbørste og klut medfølger ikke.


Du må være logget. Kraftige magneter på baksiden av kummen holder stanga på plass, og kluten ute av veien.


Vår keramiske Duftmedaljong og Duftklips for bil er perfekt å bruke sammen med Norwex Essensielle oljer for å friske opp luften hjemme eller i bilen akkurat så. Klutene kommer i pakning med stykk. Hengende engel i glass – sjablong.


Glassengel med oppheng. Fra 19– Legg i handlekurv. Kjøkkenklut fra Norske C. Gratis frakt på alle varer.


Basic klut er perfekt til den daglige rengjøring, og kan brukes på alle harde overflater. I tørr tilstand suger den. Klut med blomstereng mønster, strikket i Mandarin Medi. Til: kr 8 00.


Oppheng, strikket i Mandarin Petit. Microfiber klut som er bra til å få bort svetten når kampen er i sitt heteste. Desinfiserende kluter for næringsmiddel, renhold og helse.


Sikre å bruke på overflater i kontakt med mat. Ja, hvor finner en det? Gjerne med bildeforslag! Syns det er så stygt med klut og hansker hengende på krana. Leiter etter fin oppbevaring til. Miljøriktig oppvask klut uten microplast i % cellulose og % bomull. Spesielt egenet til dekorasjon med tekstiltusj og tekstilmaling. Høyttaleroppheng, svart. About the object. Ultramyke og fine kluter av 100% utvunnet bomullsgarn med ekstremt høy tørkeevne.


Non-woven klut som er godt egnet til inventar og støvrenhold. Gi din vurdering. Hobbii, 100% tynn bomull et håndkle og to kluter. Brukes til, Gulvvask.


Som eier av en arkivlampe får du et unikt produkt basert på lidenskapelig håndverk og norsk designhistorie.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.