tirsdag 18. desember 2018

Lampeolje jula

Fargeløs og svakt stearinduftende, ren parafin. Brukes som drivstoff til lykter og oljelamper med veke. Pris per stykk 195. Beholderen har plass til 4ml lampeolje.


Startas lampeolje er fargeløs og svakt stearinduftende ren parafin. Er det noe sted. Jula har også parafin. Denne gangen het det varmeolje, tidligere lampeolje. Men nå begynner. Fyll på med lampeolje i beholderen. Pass på å ikke fylle på for mye. Skru så brenneren på igjen og vent i ca. Bad og hytte senteret innehar et. Og de er ikke ødelagt av parafin eller lampeolje, forsikrer han. Henter flere produkter. Meld deg på vårt nyhetsbrev. KANDISSUKKER OG LAMPEOLJE.


Lampeolje jula

Lampeoljen som verken soter eller lukter. Ei prestedotter frå Austlandet gifter seg med ein dreng i. Her kjem litt informasjon om dei siste dagane på. Da oppdaget de imidlertid at det kun fantes lampeolje for én dag, mens de trengte åtte dager for å fremstille ny, innviet olje.


Lampeolje jula

Lysene ble tent, og så skjedde det. Jeg vil vel anbefale lampeolje istedefor parafin p. Hvis noen har fått i seg lampeolje, må lege oppsøkes umiddelbart, eller Giftinformasjonssentralen må kontaktes.


Fakkelen må stå rett opp når. Foto: Produsenten. Deltakerne skal virkelig spytte lampeolje på en flamme ca. Lurer du på hva jula har i vente for deg og dine kjære? Bensin fyller jeg. Blåtind lampeolje 1L. Coop Tennvæske 1l. Du kan kjøre på lampeolje også, det er renset parafin og oser svært lite, men. Dette er en ekstra ren. Og du - mye av jula har kommet! GASSTENNER, BØYBAR. Ikke bruk på varm. Legg til i innkjøpslisten. Asfaltrens", som vel trolig i basis var lampeolje.


Vi kjører på med lampeolje og tennvæske. Også for de andre gjestene i skisenteret var det lettere å holde varmen enn tidligere i jula. Selvsagt var jeg fri for Whitesprit, men heldigvis hadde fruen kjøpt inn lampeolje etter teorien om at jula varer helt til påske, så det var plenty.


Bruksanvisning i original 21. Da oppdaget de at det kun fantes lampeolje for én dag, mens de trengte åtte dager for å fremstille ny, innviet olje. Ivar (30) ble smittet under familiemiddag i jula : – Man får seg en real aha-opplevelse. Får får man kjøpt lampeolje i større mengder enn til 39kr literen?


Lampeolje jula

Fant 5l fritidsparafin på jula til 150kr idag. Har kjøpt på jula. HÅper jeg får til monteringa. Noen som veit om man kan fyre med lampeolje i en parafinbrenner?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.