torsdag 21. mars 2019

Kitchenaid eltekrok

Brukes til å elte deig til brød og boller. Vis mer produktinformasjon. Varenr: 5K452DH. Deigkrok laget av rustfritt stål. ELTEKROK 5KSM5THDHSS. Merkets kjerne. Kjøkkenmaskiner. Norges raskeste nettbutikk! Alltid lave priser. Vi hjelper deg å velge. Våre kjøkkenmaskiner og blendere er. KitchenAid 5K452DH. Keramikkbolle Gold. Support via tlf. Dette produktet er ikke tilgjengelig. Produktoversikt.


De har bredt utvalg av kjøkken apparater, alt fra oppbevaring, til forberedelse til tilberedelse. Se gode priser og anmeldelser i våre butikker - Tilbud nå kun kr. Laget av aluminium og dekket av klebefri nylon.


Kitchenaid eltekrok

Håndterer både små og store jobber. Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment. Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finnet et alternativt produkt. Spiralformet eltekrok i rustfritt stål, som dekker hele den store bollen.


Kitchenaid eltekrok

Artisan eltekrok til kjøkkenmaskin hvit. I denne testen har vi spesielt fokus på ballongvispen og eltekroken. Styrestift bollestøtte. Skrue til justering av vispens høyde motorhus.


En kjøkkenmaskin er så mye mer enn bare en visp og eltekrok. Går eltekroken dypt nok ned til å få med seg hele deigen? Ballongvisp, Ja. Saftpresser, Nei. Oppskriftshefte, Ja. Generelle egenskaper. Farge, Rød metallic. Antall hastigheter, 10. Bolle, hvit k-visp og hvit eltekrok kan vaskes i oppvaskmaskin. Nå ser jeg hva som har gått galt med. Mamma hadde en slik maskin (med eltekroken i bunn) i mange år, og savner.


Kitchenaid eltekrok

Spørsmå: kitchen Aid maskin, hvilken skal eg velge, er så stor forskjell på pris. Sprutedeksel, ballongvisp, eltekrok og flatvisp følger med. Informer meg når varen er på lager. Pris: 3kr 3kr.


Veldig pent brukt! Eltekrok, k-visp, k.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.