tirsdag 26. mars 2019

Skapdører på mål

Bestill kjøkkenfronter på spesialmål. Eller bruk vårt skjema under for å be om. IKEA Metod skapdører er den ideelle måten å oppfriske eller pusse opp kjøkkenet. Ta kontakt med våre.


Jeg ser de har noen få skapdører på IKEA, men det er dårlig utvalg, i hvert.

Beste løsningen jeg fant var Elfa sine som man bestiller på mål. Så børst støvet av tommestokken, ta mål, kom innom en av våre inspirerende butikker eller tegn din drømmegarderobe i tegneprogrammet vårt i. Vi produserer dører, skapdører og vinduer etter skreddersydde mål. All trevareproduksjon skjer med moderne maskiner og dyktige medarbeidere. Kvalsvik leverer også skap til spesialmål.


Ville først ha tatt kontakt med Kvik, deretter konkurrenter - dette burde være mulig å. Vi kan skreddersy skap etter ønske, hvis du trenger andre mål. Hvor høyt skal skapet være?

Vil du kanskje ha helt spesielle skapdører ? Vi tar mål og hjelper deg med å finne løsningen som er optimal for rommet og stilen du ønsker. Velg blant mange. SKREDDERSYR VI VÅRE SKAP ETTER DINE MÅL. Du kan gi kjøkkenet ditt nytt liv ved å skifte kjøkkenfronter.


Behold det som er bra ved kjøkkenet, og forny ved å bytte ut kjøkkenfrontene. Fronter og skrogdeler produseres etter mål hos en av Europas mest moderne. Det er lett å forvandle.


Du kan også enkelt sette inn skuffer der man tidligere hadde skapdører. Kutte til et pax skap eller kanskje. Vi kan raskt og enkelt hjelpe deg med og fornye kjøkkenet. Alle våres kjøkkenfrontervleveres på spesilmål!


Oppgraderingsnivåer og muligheter. For å gjøre planleggingen din lettere kan du nedenfor se en oversikt over målene på de fleste av våre under, over- og høyskap.


Har noen tips til hvem som kan ha slike mål i standardsoriment? Har selv skap som har en åpning mellom benkeplate og skapdører som har.

Her er det gjerne snakk om å bytte skapdører, skuffefronter og benkeplater – ta en titt på «før og etter»-bildene. Skapdører i furu etter mål. La oss skreddersy dine drømmer – unikt på mål.


Måltilpassede skyvedører. Design din Elfa skyvedørsgarderobe på elfa. For eksempel, har Norema og Sigdal flere kjøkken med like mål. Dermed kan du sette Norema-dører på ditt Sigdal-kjøkken.


Jobben med å skifte. Maler,Møbelsnekker Hei! Vi har skuffer også, men husker ikke mål akkurat nå. IVARSkapArtikkelnr. For god lufting er det frest ut stjerneformede hull. Mål : 1x 5x cm. Leveres i sett med dører.


Komplett leverandør av garderobeløsninger, skyvedørsfronter og innredning, walk-in, lages på mål, kort leveringsti gratis hjemmebesøk og oppmåling. Tilpass skap etter mål og behov, og finn løsningen som passer deg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.