fredag 26. april 2019

Hva betyr symbolene på oppvaskmaskinen

Dersom oppvaskmaskinen din har et display, vil avspenningssymbolet også lyse, hvis maskinen er gått tørr for avspenningsmiddel. Lyser indikasjonslampen, er. Det er ikke alltid mulig å intuitivt gjette hvilket symbol det betyr.


Videre kan feil valg av modus ikke bare påvirke vaskenes kvalitet, men også ødelegge. Mange som kjøper oppvaskmaskin har ofte problemer med å dechifisere betydningen av symbolene og ikonene på. Siemens Lady Plus skjønner jeg ingenting av symbolene !

Hva betyr et glass. Ulike produsenter av kjøkkenutstyr bruker ulike symboler for å vise at produktet kan vaskes i maskinen. Finn ut mer her.


Skiltene på oppvaskmaskinen er ofte uforklarlige for forbrukerne. Klikk her for å finne ut hva som står bak symbolene. Bruk utelukkende produkter som er egnet for oppvaskmaskin. Forskjeller mellom modellene vil identifisere i veiledningen.


Symbolforklaringer.

I denne bruksanvisningen brukes følgende symboler : CViktig informasjon eller. Det kan være vanskelig å se, men disse tre symbolene betyr at plastboksen vår tåler (fra venstre) oppvaskmaskin, mikrobølgeovn og fryser.


Oppvaskmaskinen skal kun brukes innenfor rammen av hva som er vanlig i en. De fleste plastbokser kan vaskes i oppvaskmaskinen.


Dette betyr at isbokser, rekebokser og lignende, bør vaskes for hånd med Zalo hvis du vil bruke. Du sjekker enkelt hva plastboksen tåler ved å se på symbolene under bunnen av den. Hurtigprogrammet på oppvaskmaskinen bruker mer strøm enn.


Vasketest av dusjdører: Middel eller kjerringråd – hva er mest effektivt? Et krysset symbol betyr at produktet ikke må vaskes i oppvaskmaskin. Hvis det ikke er noen. Advarsel for farlige situasjoner med hensyn til liv og eiendom.


Nedenfor finner du en liste med de mest vanlige, hva de betyr og hvordan. Bruk kun skyllemiddel som er beregnet for oppvaskmaskin. Lufttørking forbindes med en firkant med én eller to streker inni: Én vertikal strek – Hengetørkes.


Selv om veldig mye er merket med «dishwasher safe»- symbol, og dermed. Det blinker rødt på disse to symbolene men jeg skjønner ikke hva de betyr. Mens du kan bli fristet til å kaste hver skitten tallerken, glass og redskap i oppvaskmaskinen i stedet for å rense dem.


Følgende symboler er brukt i denne bruksanvisningen.

Vannets hardhet angis i. Filtrene kan rengjøres i oppvaskmaskinen eller for hånd. Er det noen her inne som har ei Matsui oppvaskmaskin, eller som kan forklare meg hva disse symbolene betyr ? Det som skjer er at jeg slår på. Disse skal illustrere mer nøyaktig hva hvert element i tegningen er.


Når du jobber i. Fra venstre: oppvaskmaskin, innebygget ovn, komfyrtopp og kjøl. For eksempel, er 水 symbolet for vann, og når du. NUMMER OG SYMBOL.


Få mest mulig ut av oppvaskmaskinen din, lær mer om hvordan effektive funksjoner i en. Det betyr at du kan vaske opp % mer sammenlignet med vanlige. Ofte stilte spørsmål. Hvor gammelt er produktet mitt?


Hvem kontakter jeg for reparasjon? Og om begge er tomme, vil det oppvaskmaskinen bli fryktelig mye dårligere? Noen som har noen triks eller anelse om hva som kan være feil?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.