tirsdag 28. mai 2019

Holmegaard glass oppvaskmaskin

Holmegaard juleglass i oppvaskmaskin ? Før du setter i gang, er det. Tåler oppvaskmaskin, maks grader. Pris er for enkelt glass. Ett av disse tåler ikke oppvaskmaskin.


I dag kan de aller fleste glass, også fine krystallglass, vaskes i oppvaskmaskinen. De aller fleste. Viser produkter. Med sin lange og stolte tradisjon.


Det enkle formspråket gjør at glasset passer inn i enhver borddekning – både til hverdags og til fest. Vannglasset tåler oppvaskmaskin ved maks.


Holmegaard glass oppvaskmaskin

I Cabernet-serien finner du glass til forskjellige typer vin og glass til champagne, øl, snaps og vann. Dessuten har serien en matchende vinkaraffel. Glassene tåler å vaskes i oppvaskmaskin på opptil °C.


Tilleggsinformasjon. Merke, HOLMEGAARD. Serie, IDEELLE - PER LÜKTEN. Stilrent vannglass designet av Peter Svarrer. Maskinblåste fine glass som er ekstra tålige og har en eksepsjonell klarhet. Kan vaskes i oppvaskmaskin. Materiale: Glass, kork. Størrelse: Høyde: cm. Diameter: cm. Vedlikehold: Karaffelen tåler oppvaskmaskin opptil °C. Korklokket tåler ikke. Hvitt, gull, mosegrønt. Design Michael Bang og Jette Frölich. Skal ikke i oppvaskmaskin. Etiketten sitter på, glass i flott.


Hadeland Glassverks anbefaler faktisk å spandere en egen maskin til glass ! Bruk et skåne- eller krystallprogram på lav temperatur. Vask drikkeglassene i oppvaskmaskinen på glassprogram på maks 55. Lagerbeholdning: stk.


Holmegaard glass oppvaskmaskin

Perfection vannglass, cl. Har et glass først begynt å korrodere er det ikke mulig å redde det. Bruk alltid et spesialprodukt i oppvaskmaskinen, for å beskytte mott glasskorrosjon. Alle munnblåste glass kjennetegnes med svane-logoen.


Sommelier- glasset på cl er skapt til store, kraftige viner som utfolder sitt. Her finner du for. Eva Solo vinglass finnes i en serie av glass tilpasset ulike typer viner og drinker.


Holmegaard glass oppvaskmaskin

Bordeaux vinglass kan vaskes i oppvaskmaskin. Denne varen finnes ikke lenger i vårt sortiment, men kontakt oss gjerne på. Glasset kan vaskes i oppvaskmaskin på opptil °C.


Flow glassene er inspirert av rennende vann.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.