torsdag 2. mai 2019

Kaffekjele til bålpanne

Sammenlign priser. Klassisk kaffekjele for å koke kaffe på bål. Kaffekjelen er perfekt til å henge på Esprgard bålpanne. Smart sil på innsiden av kjelen gir minimalt med grut i koppen.


Perfekt til å hente over flammene for å lage din. God gammeldags kjelen som er laget for bål. Utført i rustfritt stål. Leverandør, ESPEGARD AS. Stor og flott kaffekjele til bruk på bål. Inneholder kaffekjele 5L i rustfritt stål og emaljerte kopper. Produsert i rustfritt stål. Volum - liter. Tilleggsinformasjon. Tilbehør Bålpanne - kaffekjele. Kjelen rommer liter. Rommer liter. Legger produkt i handleliste. Legg produkt i handleliste.


Flott bålpanne som skaper stemningsfull og koselig atmosfære hjemme eller på hytta. Kan brukes som bål for hygge og varme, eller som. Norges beste oversikt over priser og gode tilbud på byggevarer. Finn de beste tilbudene og utvalget hos oss.


Kok kaffe på bålet med Bonfire kaffekjele. Annet - Bålpanne : risotto med scampi - se videoen her. Har forstått det slik at det ikke er alle kaffekjeler osv som kan brukes over bål. Må være en som kan.


Spar 31% i den billigste butikken. Plankepriser hjelper. Den rommer liter deilig kaffe.


Håndtaket er laget i. Hanken er bøyd slik at kroken som følger med bålpanna ikke sklir slik den kan gjøre på andre. De leverer fritidsprodukter i form av bålpanner, stormkjøkken og kokesett av meget. Nyt kaffen rundt bålet!


Kaffekjele til bålpanne

BÅLPANNE ESPEGARD Ø80CM. Grillrist i rustfritt stål, opphengskjetting for kaffekjele, samt oppsamlingskar for fett, aske og glør følger med. Enkel montering.


Funksjonell vann- eller kaffekjele perfekt over et bål. Den har et praktisk håndtak med 1graders vridning som gjør det lett å henge opp kjelen over ilden. På grossistlager. Anodisert aluminium.


Kaffekjele til bålpanne

Korroderer ikke. Passer til primus, gass, multifuel, bål. Espegard Bålpanne er som skapt for hverdag og fest – enten du bor i byen. Varenummer: 7Kategorier: Bålpanne, Hyttetorget.


Kaffekjele til bålpanne

Hos Maxbo finner du bålpanner med tilbehør. Kjøp på nett eller i butikk. Denne kaffekjelen på liter, passer ypperlig over både bål og bålpanne.


Våre bålpanner leveres med eget oppheng for kaffekjele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.