torsdag 16. mai 2019

Plastglass med stett

Hardplast med stett. Pakke (pakke). Gjør pikniken, campingturen eller strandbesøket litt fjongere med disse vinglassene av plast. Hvitfarget med stett.


Plastglass med stett

Se informasjon om pris, gode tilbud og produktanmeldelser. Bestill online i dag få rask levering. Grunnet omstendighetene har vi lansert tjenesten KjøpHent Drive-In.


Plastglass med stett

Husk at du kan kjøpe på nett og hente i varehuset, eller få varene utlevert i. Vis kun netthandelsvarer. Legg i ønskeliste. Skriv anmeldelse. Plast, tåler oppvaskmaskin.


Passer i alle sammenhenger. Praktisk å bruke i større selskaper, hagefester etc. Tilleggsinformasjon. Glasset har fast stett og er elegant å se på. Produktkategori, Servise. Rødvinsglass med tynn stett : kr. Uknuselige plastglass - se utvalg i nettbutikk hos SUNDANCE. Gjør et godt inntrykk ved det neste selskapet ditt med Duni vinglass av plast til engangsbruk. Disse flotte glassene passer til alle slags selskape. Engangs vinglass i plast 20cl. Logg inn for å kjøpe.


De er hvite og har stett. Vinglass 15cl i PSMed fast stettSertifisert for næringsmiddelemballasje. Antall i enhet: 10. Koziol plastglass på stett - Crystal 2. Glass på stett for piknik og hagefester!


Plastglass med stett

På tide med en piknik i det grønne? Dropp de triste, hvite plastkoppene og dekk i. Rask levering og lave priser! Sjekk priser på glass stett plastglass. Sammenlign priser i mer enn 3butikker!


Kjøp glass stett plastglass billig i nettbutikkene. PET har egenskaper som er velegnet for kullsyreholdig drikker, da disse hverken mister. Photo: Maihaugen. Stilige plastglass med sølvfarget stett og kant.


Det perfekte valget når du trenger å bruke engangsartikler, men ikke ønsker å gå på akkord med kvalitet eller stil. BEKREFT KJØP NÅ. Stabilt plastglass på lavt stett. Et drikkeglass passer i en hånd, har ikke hank som en kopp (som også kan inneholde varme drikker), men kan være utstyrt med stett.


Utskriftsvennlig. Du må logge inn for å kjøpe. Texter påkrevd. Lagerstatus: På fjernlager leveringstid 2-arbeidsdager.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.