tirsdag 16. juli 2019

Hvordan lage kaffe mocca

Ha sjokoladesaus i serveringsglass og hell i varm melk. Hell i espressokaffe og rør forsiktig med en skje. Café Mocha er oppkalt etter handelsbyen Mocha i Yemen. Varm melk (må ikke koke).


Selv om du ikke har en profesjonell espressomaskin, kan du ganske enkelt lage en god kaffe mocca hjemme.

Hvordan blir kaffens aroma påvirket av innpakningen? Nå er vinteren her, og da er det godt med noe varmt i kroppen når en kommer inn i varmen igjen. Slik lager du kaffe Mocca.


Tilsett espressoen og hell deretter over steamet melt. En kaffe mocca er en cappucino med sjokolade i. Mange liker sjokoladelikør fra DaVinci. Espresso kaffe.


Vi bruker informasjonskaplser (cookies) på våre nettsteder, for å forstå hvordan du bruker.

Se fler oppskrifter eller. Her finner du oppskriften på en alkoholfri drink. En deilig kombinasjon av espressokaffe, sjokolade og melk. Ferdig på minutter. Superenkelt og kjempegodt! Hva er bedre enn en kaffe latte til frokost eller lunsj? Den er enkel å lage selv og kan nytes med god samvittighet. Melkefri kaffe mocca Berit Nordstrand. En variant av kaffe mocca. En go varm og næringsrik kaffedrikk. Du erstatter helt enkelt.


Har nedpressomaskin og vet jeg leste oppskrift på kaffe Mocca her inne en gang. Bla med after eight i. Men jeg husker ikke hvordan, og finner. For å kunne lagre oppskrifter må du Logge inn.


Det går heldigvis ikke. Lagre oppskrift.

Kaffeshake med vaniljeis. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres. Ha i agavesirup, vanilje og kaffe. Smelt kakaomasse og kakaosmør i vannbad. Steam eller kok opp melk. Fyll et stort glass med sjokolade- og kaffeblandingen og. Moccakannen gir en intens kaffe som smaker litt bittert. Se oppskrift på hvordan du lager iskaffe selv. Kan jeg få til å lage en kaffe mocca selv om jeg ikke har kaffemaskin, kun vanlig kaffetrakter?


Du trenger bare ingredienser for å lage denne deilige iskaffen med et mykt kaffeskum. I tillegg til kaffe skummet har jeg toppet det med litt kakao. Jeg har her valgt min favoritt, som er Mocha Frappuccino. Frappuccino - som er navnet på den berømte iskaffen fra Starbucks - går det absolutt an å lage hjemme også.


Ha i kald espresso (vanlig sterk kaffe går også bra). Les mer om Moccamasters egen forhåndsinnstilte kaffekvern her. Riktig dosering gir best smak. Latte laget med kremet fløyelsmyk melk.


Vi kan derfor aldri garantere at våre. Geilos koseligste og beste kafe, uten tvil. Om du savner kaffedrikker du stort sett ikke gidder eller kan lage hjemme så er dette stedet for deg.


Dato for besøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.