tirsdag 10. september 2019

Norema kjøkken bergen

Visa fler idéer om tatuering, häftiga tatueringar, tatuering inspiration. Vi skal gravere inn navnene til gjestene på glass - som bordkort.


Vi har da tatt kontakt med en gravør, og regner med mellom 5-kroner pr. Min datter har gravert glass til familie og kjente. Merking og gravering med laser.


Etsing kunstnerisk design på glassflater er ikke en nymotens ting. Glass gravering har vært praktisert i flere tiår, ikke helt lenge etter glass ble oppfunnet. Ved gravering brukes en diamantnål som gir en fin strek i materialet. Brukes på glass, skilter, treprodukter med mer.


Du kan velge mellom et utvalg av kolleksjonsvarer og profileringsartikler som kan personifiseres med navn, logo eller annen gravering. Mange foretrekker. Lasergravering på glass gir et flott resultat og fremstår som sandblåst. Hva med et vinglass eller en flaske med navn og en personlig hilsen?


Bilde og tekst er her håndgravert av en glasskunstner. Kjøp champagneglass med gravering online i vår nettbutikk, champagne glass med navn eller tekst.


Champagne er mousserende hvit vin eller rosévin fra. Lag en unik gave til jubilanten, gave til konfirmanten, gave til dåpsbarnet.


Din egen tekst, bilde eller motiv gravert på glass, krystall eller gravert på vinflaske. Kopper og glass med eget trykk. Vi har et bredt sortiment av kopper og glass som du kan få med din logo - Perfekt for å formidle et varemerke. Diamantslipesett deler.


Norema kjøkken bergen

Shopping cart Legg i handlekurven. Høyhastighetsfres 2-pk. GLASS – gravering på glass. Trykk eller gravering på glass.


For å gi restauranten din et individuelt preg hjelper vi deg gjerne å foredle glassene dine med restaurantens logo. Kan bruke alle standard Windows fonter, clipart og bilder. Vi graverer i de fleste fonter, i de fleste metaller og glasstyper. Etter et fantastisk kurs med professor og supermentor Jiri Harcuba og.


Gravering Glass. Mette Paalgar og hun lærte oss å gravere på glass. Holder på med dekorering av glass, og på siden her vil jeg vise noe av det jeg har gravert (sandblåst).


Alt fra Ølglass i. En fin gave fra firmaet eller privat. Vi kan også tilby lasergravering fra. Bestillingskjema.


Få de flotteste vin, øl, champagne, te- eller longdrinkglassene gravert ! Vi tilbyr et bredt spekter av forskjellige produkter. Vi produserer en mengde små-skilt på denne maskinen. En håndlaget, klassisk ølkasse med glass og kule europall briketter. Personlig gravert med valgfri tekst.


Norema kjøkken bergen

Tøff gave, til noen som lager tøft øl. Velg mellom premiering i forskjellige type glass - medaljer - plaketter - glass - glassfat - vinglass - statuetter i. I tillegg til vanlige merkeskilt i plast kan du også få gravert eller merket : treverk, glass, skinn, børstet stål, lakkerte overflater eller andre ting som måtte.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.