fredag 4. oktober 2019

Maling til kjøkkenskap

Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Her er tipsene du trenger for å pusse opp på. Har du tenkt at kjøkkenskapene ser litt gamle og slitne ut?


Male kjøkkenfronter.

Du trenger ikke kjøpe nytt kjøkken fordet, mal det heller med en ny farge. Vi anbefaler minst strøk med Lady Supreme Finish maling i ønsket glansgrad. Påfør maling med rulle og etterstryk med en bred pensel.


Bruk pensel for å male. Jeg brukte Heftgrunn, for å være sikker på å få god heft for malingen. Lagt på med rull på flatene og pensel i hjørner.


Her brukte vi også både pensel, rulle og fordriver.

Ikke vær gniten med malingen, men pass på å unngå renninger. PS – anbefaler å pusse veldig. Slik maler du kjøkkenskapene. Du kan gjøre mye med et par strøk maling.


Tips og råd om hvordan du maler en kjøkkeninnredning på. Nærbilde av et lukket hvitt kjøkkenskap med sølvhåndtak.


MALE KJØKKENINNREDNING: Kjøkkenfronter kan enkelt fornyes med et strøk maling. Sjekk hvordan du maler kjøkkeninnredning her! Foto: Getty Images. Et nytt kjøkken trenger ikke å bety et kjempestort byggeprosjekt og mange tusen kroner – noen nye farger kan gjøre en stor forskjell.


I tilfelle det skulle bli noe som helst kløn med å få riktig skuff på riktig plass etterpå. Jeg skulle ha nye håndtak på. Med et par strøk maling kan du gi kjøkkenet ditt et helt nytt uttrykk.


Begynner kjøkkenskapene å se litt slitne og gamle ut, eller er du bare lei av fargen på. Velg en farge du liker og pass på at malingen du bruker er beregnet på underlaget.


Gi de gamle kjøkkenskapene nytt liv med et strøk maling.

Dette er for å matte ned frontene slik at malingen skal holde. Det kan variere fra hvilket materiale du skal male på - men på et vanlig kjøkken. Gammelt kjøkken malt i Bondeblå.


Her kommer bruksanvisning på hvordan du. Før du begynner å male bør du slipe over alle flater med slipepapir. Dette for å fjerne ujevnheter og for å gi den nye malingen bedre feste. Vask underlaget godt før påføring av maling eller kontaktplast.


På dette kjøkkenet malte vi de gamle. Skal du male veggen mellom overskap og kjøkkenbenk bør du i tillegg velge en maling som er enkel å vaske, for eksempel LADY Easy Clean fra Jotun. Hvordan male kjøkkeninnredningen? En gammel kjøkkeninnredning kan bli som ny etter en omgang maling.


Og med riktig maling og verktøy. Restaurering med maling kan derfor være et meget godt alternativ. Lakkering av brukte kjøkkendører og annet av.


Fortsatt mye kjøkken igjen her, men med litt maling og skifte av farger, har kjøkkenet fått et. Det å fjerne og kjøpe et helt nytt kjøkken er både tidkrevende, oppstyr og dyrt. At malingen må være blank for å være vaskbar, er heldigvis en.


Leser at du har malt kjøkkenskapene med baronesse silke.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.