mandag 23. desember 2019

Kjøleboks med kompressor

Godt egnet for solcelledrift. Sjekk ut våre helt nye og velutstyrte. Alle våre strømdrevne kjølebokser ( også kalt aktive kjølebokser ) er kompressorbaserte, på samme. Kompressor eller termoelektrisk kjøleboks ? Digitalt panel som gir deg mulighet til enkel justering av temperaturen.


Den klassiske kjøleboksen, som kan brukes som kjøleskap i ferien. DOMETIC CF-serien kan også brukes som fryser og kjøler helt ned. Kan fryse ned til -18ºC.


Dette er standardkompressoren i nesten alt av kjølebokser og kjøleskap fra. Støynivået avhenger av kjøleteknologien som brukes i kjøleboksen : Absorpsjon: helt støyfri.


Termoelektrisk: kontinuerlig. Bærbar kjøle- og fryseboks med kompressor som kan drives via både stikkontakt og V-uttak. Et større rom for nedfrysing ned til –°C og et mindre rom for.


Kjøleboks med kompressor

Carbest kompressor kjøleboks er med sitt smale design perfekt utviklet for å passe mellom setene på bobilen, likeledes i båten, på hytta eller i. Waeco er kompressorbasert, altså slik du har hjemme i kjøleskap og fryseboksen din. Denne blir minus grader. Søket ga ingen resultater.


Kjøleboks med kompressor

Q-er en kjøleboks med kompressor. Boksen har en kapasitet på liter og kjøler ned til -grader. Høykvalitets skumisolering av polyurethan. Den er utstyrt med kraftige hjul og uttrekkbart håndtak for enkel transportering.


Svært lavt støynivå på kompressoren. Kjøl- og fryseboks på liter med Danfoss- kompressor.


Ulemper med kjøleboks uten kompressor 1. Går kontinuerlig (så lenge det er strøm, går viftene) 2. Kjøler kun x antal grader under temp rundt. HVOR MYE "STØY" ER. FORSKJELLIGE NIVÅER AV STØY. Støy fra en kjøleboks er ikke noe stort tema i en bil, båt eller.


Noen som har sånt i bilen og kan anbefale noen? Hjul og uttrekkbar håndtak gjør den meget transportabel! Tre størrelser, fra kr. Alpicool kjøleboks med kompressor. For selvbygg kjøleboks. Swedol har tilbud på waeco kompressorboks ut juli. Fri frakt i Norge. Kjøleboks ALPICOOL kompressor 40L. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Mobil kompressorkjøleboks og -fryser med to soner - liter.


Kjøleboks med kompressor

Den nyutviklede, effektive kompressoren og ekstra god islasjon gjør at strømforbruket er redusert med 35% i forhold til tidligere modeller. Forventet leveringstid: 2-dager inn til oss. En elektrisk kjøleboks er en favoritt i bilen på lange turer.


Men ikke alle boksene kjøler maten eller klarer å holde på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.