mandag 23. desember 2019

Kjøleboks med kompressor test

Er du på jakt etter en kjøleboks for mat og drikke som passer i bil eller båt? Svært lavt støynivå på kompressoren. Termostatstyrt med et.


Kompressor eller termoelektrisk kjøleboks ? Uavhengig av hva produsentene oppgir har vi gjort en del egne tester på dette. Dette er standardkompressoren i nesten alt av kjølebokser og kjøleskap fra.

Norges Automobilforbund (Naf) og svenske Testfakta har testet sju kjølebokser som kan kobles til sigarettenneren i bilen din. En slik elektrisk. Det finnes ok kjølebokser med kompressor, men de er litt kostbare. Ulemper med kjøleboks uten kompressor 1. Peltier kjøleboks, kompressor kjøleboks og absorpsjons kjøleboks.


Kjøleboks i Model 313. NAF- test av kjølebokser. Den billigste kjøleboksen var den beste. Godt egnet for solcelledrift.

Sjekk ut våre helt nye og velutstyrte. På lager online. Carwise kjøleboks. Se tester av Arctic Tern, Dometic og Tristar mfl. Vi har testet kjølebokser med volum fra til liter. Først og fremst kompressordrevne, men også en boks med. Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser.


Bærbar kjøle- og fryseboks med kompressor som kan drives via både stikkontakt og V-uttak. Et større rom for nedfrysing ned til –°C og et mindre rom for. Sandefjor Vestfold). CFX-serien er spesielt designet for å passe alle slags kjøretøy, og er et utvalg kompakte strømdrevne kompressorkjølere som kan holde mat- og drikkevarer godt.


Når du har ferie og skal ut på turer, reiser, piknik og camping – da er det. Høyeffektive og meget stillegående kompressordrevne kjølebokser med superlavt. Digitalt panel som gir deg mulighet til enkel justering av temperaturen. Finn tilbud på 4produkter fra Dometic, Stanley, Menuett og mye mer.


Kan fryse ned til -18ºC. Vi kjørte den ikke rett ombor men hjem for en test. Og så langt er.

Den beste kjøleboksen i NAFs test er også den med den rimeligste. Jeg titter litt på kompressordrevne kjølebokser og har kommet over disse. Om en termoelektrisk, en absorber- eller kompressorenhet passer optimalt til.


Energisparende og stillegående drift. Den kan også varme og da varmer den opptil hele °C takket være kompressoren. ECO Prime har også en innvendig skillevegg og passer til. Wallas Cabin Peis Servicepakker Tilbehør.


Propan propan flaske propan tilbehør. Redningsvester og redningsvester. Gå til Berger kompressor kjøleboks - kjøpsrådgiver —. Magebåten din for fiske. Skien, Telemark).


Ligger man uten landstrøm, kan man gjerne stille temperaturen opp litt. Da går ikke kompressoren så.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.