mandag 23. desember 2019

Kjøleboks test

En slik elektrisk. Men det er forskjell på kvaliteten. Se tester av Arctic Tern, Dometic og Tristar mfl. Ikke alle boksene i testen er like effektive, og kun to kjølebokser utmerker seg i NAFs test.


Les også: Slik ble kjøleboksene testet.

Kjøleboksen fra. Fordeler og ulemper ved kjøp av kjølebokser for. Utvalget i bærbare kjølebokser er stort, og bruksområdene kan være. Kun én kjøleboks. BEST I TEST NAF les testen her.


Med en kjøleboks i bilen kan du alltid frakte med deg kjølevarer og kald drikke uten at det blir ødelagt av varmen. BilXtra har flere forskjellige typer kjølebokser.


Den har et kraftig bærehåndtak, integrerte hjul og smart luke for å skjule ledningen.

Båtmagasinet har testet ni modeller og målt strømforbruk, nedkjølingstid og kapasitet. Bærbare kjølebager holder mat og drikke avkjølt under bilturen eller pikniken! Se vårt utvalg av kjølebager og strømdrevne kjølebokser her.


Boksen fikk en rating på en full av 10! Bare to av disse egner seg til tur på stranda. Vi har testet ti kjølebager. Test av kjølebag. Carwise kjøleboks. HOLDER MATEN KALD: Men ikke kjøleskapskald. Sammenlign priser i mer enn 3butikker! Hva er det viktig å tenke på når du skal kjøpe kjøleboks for bruk i bilen? Størrelsen på boksen. Temperaturen i et kjøleskap bør være grader eller kaldere, men så kaldt klarer du ikke å få det i en vanlig kjølebag. Noen av bagene vi testet.


BESTSELGERE I DENNE KATEGORIEN. Ice 4Lb, kjøleelement. Kan man klare seg uten kjølebag eller kjøleboks gjennom flere varme sommeruker?

Når du har ferie og skal ut på turer, reiser, piknik og camping – da er det. Kompressordrevet kjøleboks ideell for båt, camping, bobil, caravan, offroad kjøretøy etc. Godt egnet for solcelledrift.


Sjekk ut våre helt nye og velutstyrte. Avkjølt på forhånd: Check ! Kald drikke skal være kald. Bladet Motor har testet fem kjølebokser og MobiCool Tfra Chlaes Ohlsson ble best i test.


Holder drikken kald og maten frisk! Lokk med ledningsoppbevaring. Jeg returnerte den etter noen dager med testing. Mitt største problem med boksen var: 1. I dette opplegget skal elevene bygge en kjøleboks.


Etter en test av boksene kåres det en vinner. Om du er på jakt etter en kjølebag av høy kvalitet, som vil holde maten og drikken din kald.


Vesken er testet av surfere, sportsfiskere og padlere ute i naturen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.