fredag 20. desember 2019

Melkeskummer jernia

Melkeskummer jernia

En melkeskummer gir deg melk til cappuccino eller latte på et par minutter. Unn deg selv litt ekstra luksus på morgenkvisten.


Elektrisk, batteridrevet, melkeskummer med et stilrent design som tar lite plass. Melkeskummeren pisker både varm og kald melk ved hjelp av stempelet. Den leveres med et stativ for enkel oppbevaring. Vispen er meget effektiv og.


Vi har endelig fått inn melkeskummer ! Kanskje det begynte en ny trend på nyåret da alle var og spurte etter det? Endelig har vi fått inn Bialetti melkeskummer til induksjon!


Melkeskummer jernia

Melken varmes opp i kannen, hvoretter melken skummes med stempelet. Jernia Re-Torvet. Følelsen av å lykkes hjemme. Rommer ltr Går på alle koketopper.


MELKESKUMMER ELEKTRISK 19- TERMOKANNE 1L KAFFEKVERN. Invite melkeskummer i rustfritt stål 39. Legg til i handlelisten. Bodum, melkeskummer stor 25l.


Varer merket med «vår pris» selges kun til markert pris og kan ikke kombineres med kuponger eller andre tilbud. Gardena Aquabloom - ferievanningssett. Skal du ut å reise i sommer og vil sikre at.


Så med denne melkeskummeren i fra bialetti kan du. Ikke på nettlager. FUNKTION ØSE STÅL 177ML.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.