tirsdag 28. januar 2020

Økologisk kaffe

Nybrent kaffe sendes direkte fra brenneriet. Så hva innebærer egentlig økologisk kaffe ? For å kunne markedsføre kaffe som økologisk, må den være Debio-merket.


Denne merkeordningen skal gi forbrukerne sikkerhet for at kaffen er dyrket etter. Etisk og bærekraftig kaffe. Kaffeblandinger som er dyrket økologisk er uten skadelige sprøytemidler eller kjemikaler.


Velger du i tillegg økologisk kaffe, velger du. Selve dyrkningen av. Green World er økologisk kaffe. Evergood Classic Rainforest. MVA - Alle priser er i NOK og inkludert MVA. Hos oss finner du et rikt utvalg av økologisk kaffe og kakao fra en rekke kjente kaffebrennerier. Se hele utvalget her. Filtermalt 250g. La deg inspirere til en sunn og smakfull hverdag! Her finner du vårt organiske sortiment. Her har vi samlet økologisk kaffe, te og rengjøring. Når vi fyller opp med.


Stadig flere velger å drikke økologisk fremstilt kaffe. Vi har et bredt sortiment økologisk kaffe som passer for enhver smak. I vår Selection-serie finner du både. Den Gyldne Sterke ( økologisk espressoblanding) kaffe, 250g.


Posen inneholder 250g hele kaffebønner. PrisNOK9inkl. Q: Hvorfor er ikke all kaffe fra Kolonihagen sertifisert økologisk ? A: Kaffen er produsert etter økologiske prinsipper og krav, men ikke sertifisert av Debio.


Vår nye espresso fra Luxus er både økologisk og rainforest sertifisert, og det er vi naturlig nok svært stolte av. FILTERKAFFE I TRADISJONER.


GREEN WORLD Økologisk Kaffe er en kaffe hvor kaffebønnene er dyrket uten bruk av sprøytemidler eller kunstgjødsel, kaffen er blandet av utvalgte. Stavanger kaffebrenneri koffeinfri espresso kaffe 250g hele bønner. Det er lite som slår.


Clipper koffeinfri instant kaffe latinamerikansk 100g økologisk. Single origin kaffe. Rettferdig og økologisk. En meget god gourmetkaffe fra Cafédirect.


Fairtrade, dyrket i hjertet av de peruvianske Andes. Pichinaki kaffe fra Peru - Fyldig, kraftig og likevel elegant i smaken. Frisk og fruktig kaffe med rik aroma.


Denne kaffen fra Peru er økologisk dyrket og vi har gitt den en middels kraftig. Ideell for deg som foretrekker kaffen svart. Porsjonspose med g finmalt kaffe til 8-liters kolbetraktere. Debio-godkjent, økologisk dyrket kaffe fra Cerrado Minas Gerais i Brasil.


Søt kaffe, med god fylde. Nespresso Professional styrker sin satsning på bærekraft gjennom å lansere en ny økologisk kaffe for bedriftsmarkedet, den fruktige og elegante Peru Organic. Clipper, naturlig og velsmakende kaffe på italiensk vis. Kaffebønnene som er brukt i denne kaffen er dyrket i Satipo i Perus.


Økologisk kaffe

Peru, egnet til trakter og presskanne.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.