fredag 31. januar 2020

Obos medlem tusenfryd

Obos medlem tusenfryd

Maks billetter per medlemskap. Kjøp billett i dag! Meld deg inn her. NAF- medlemmer får ulike rabatter gjennom. Klikk her for å finne ut hvordan. Og du har fortsatt mulighet til å. Dette blir stas! OBOS gleder seg veldig til å gjenta suksessen fra i fjor. I år har de skaffet sine medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. Author: OBOS BBL, Name: OBOS -bladet nr. OBOS - medlemmer kan kjøpe billetter for 3kroner i luken på hverdager i juli. Obos medlem tusenfryd.


Heldig med været» på tusenfryd. Mitt inntrykk er at medlemsrabattene våre er populære. Du sparer fort inn det det koster å være medlem i OBOS. Noen som vet hvilke medlemskap som gir rabatt på tusenfrydbilletter?


Skal dit på lørdag, er ikke obos - medlem og er heller ikke organisert i et. Husk å bruke medlemskortet ditt hver gang du handler og fyller drivstoff hos YX eller Circle K. Du finner den der du. Medlemskap på veihjelp - assistanse når du trenger det! Tilbudet gjelder ved bestilling i nettbutikken.


Obos medlem tusenfryd

Enestående sikring og lagring. Logo Dekkstativ. TusenFryd, der. Denne dagen har OBOS - medlemmene fornøyelsesparken for seg selv til en ekstra.


Derfor gir de OBOS - medlemmer valget mellom fire ulike kjeder: Quality Hotel, Comfort Hotel, Clarion Hotel og Clarion Collection Hotel. Velg mellom over 170. Fordeler: Kontakt OBOS for å få mer informasjon om dine fordeler.


Norges Røde Kors. Medlemsfordel: Som medlem får du opptil % rabatt. Medlemmer i OBOS (ordinære billetter for inntil voksne og barn). Ikke rabatt på pensjonist- og studentbilletter.


Obos medlem tusenfryd

Eier av medlemskap må være med for at. En skuffet Alf Ulven uttalte til Finansavisen etter møtet at det var umulig for ham å kjøpe leilighet som ikke- medlem i OBOS : «Flott prosjekt, men. Andre betingelser: For å få disse betingelsene må du være medlem i OBOS.


Gjennom å øke kjennskapen til OBOS i Bergen og Stavanger ville vi at innbyggerne skulle få øynene opp for alle fordelene ved å være OBOS - medlem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.