fredag 14. februar 2020

Møllkuler lukt

Cedertre møllkuler avgir en god lukt. Holdbarheten er ca. Møllkuler av cedertre kuler. Legg disse i klesskapet, skuffer og oppbevaringsbokser for å tilføre god lukt. Anbefales av Husfliden. Dette er et miljøvennlig produkt. Bli kvitt lukten av møllkuler. Lag en duftpose av lavendel, eller bare legg en bunt i en papirpose. Det er en rar, søtlig lukt. En tidligere eier brukte møllkuler (slutten av tallet og kanskje på 80-tallet).


Naftalin, et stoff som er helse – og miljøskadelig i tillegg til at det setter lukt på klærne. Før i tiden brukte man møllkuler av naftalan for å holde møllen unna.


Naftalin er helse- og miljøskadelig, lite effektivt og setter lukt på klærne. De liker ikke denne lukten, så legg kulene sammen med nyvasket. Antall i pakken: 12STK. De luktet imidlertid svært sterkt av møllkuler i butikken.


Nå har vantene ligget ute i flere døgn, men det lukter akkurat like sterkt. Litt merkelig spørsmål, men jeg lurer altså på hvordan møllkuler lukter. Jeg har en koffert, som jeg tror lukter nettopp av møllkuler, men jeg har.


Møllkuler lukt

Moth baller kan etterlate en ubehagelig lukt i rom, klær og på hendene. Midler som tar opp lukt, som eddik, kan få møllutfordringen ut.


I kjemisk industri er naftalen et viktig utgangsstoff og har en karakteristisk lukt. Paradiklorbenzen er et krystallinsk, fargeløst fast stoff med sterk lukt. Stoffet er ikke. Hvis du lukter møllkuler innhalerer du små doser av plantevernmiddelet.


Når du kommer inn i et magasin med eldre tekstilsamlinger møter du ofte lukten av møllkuler. De negative helseeffektene av dette stoffet har nå kommet for en.


I tillegg takler mange katter helt fint duften av sitrus. Gir sterk lukt.


Møllkuler lukt

OSLO: Den profilerte forfatteren Jan Kjærsta som ifjor ga ut boken «Jeg og Brødrene Walker» fra Uranienborg, skriver i dagens Aftenposten. Dyrelukt i klær etter kjæledyr, gris, mink osv. Lukt av borthengte klær eller møllkuler. Lukten av kjemiske stoffer i klær.


Som bandnavnet avslører er Truls Verlo en godt voksen mann. Hvis du liker lukten av peppermynte, har du etter denne behandlingen et hus som lukter fantastisk friskt. Dårlig tørking kan gi vond lukt, det kan også bli jordslag på tøyet.


Men det hjelper absolutt ikke mot mus og. Noen klær bør ikke vaskes med skyllemiddel. Skyllemiddel skaper luktbombe. Selv om effektiv, møllkuler etterlate sterk lukt i rom eller på møbler og stoff.


Møllkuler lukt

Og selv om vond lukt i pusten også kan skyldes stoffer som for eksempel skilles ut. Og det sørger for at det faktisk lukter litt djevelsk av ånden. Granbar, klementiner og møllkuler er noen av duftene som vi forknipper med den.


Ja, men for å få lukt av møllkuler må man jo legge de ut. Bakterier lager som kjent svovellukt, som igjen gir dårlig ånde, har Kha Duong, tannlege ved Kvadraturen Tannlegesenter i Kristiansan tidligere. Noen som vet hvor man kan kjøpe møllkuler og Katt deg vekk?


Jeg har lagt merke til at katter ikke er begeistret for lukten av "Tiger Balsam".

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.