onsdag 24. juni 2020

Stor lykt ute

En blafrende lykt på terrassen etter mørkets frembrud på hytta, eller ved inngangsdøren når du kommer hjem, tilfører litt hverdagsmagi. Lykter og lysestaker for koselige kvelder med levende lys.


Vårt utvalg av lykter og lysestaker er inspirerende. Se vårt store sortiment av lykter og lysestaker. Store lykter med håndtak er fine å plassere på en stol eller et bor og de kan.


Det er lite som skaper en så hyggelig atmosfære som levende lys. Bohus tilbyr et bredt utvalg lykter og lysestaker som passer enhver smak. Skap din egen stil med sesongens lykter.


Stor lykt ute

Uansett årsti om du er inne eller ute, har vi noe for enhver smak. Hageinteriør til små og store hager og uteplasser. Uterommet ditt kan gjøres ekstra personlig med bruk av stemningsfulle lykter og hageinteriør. På grunn av stor pågang kan det oppstå noe forsinkelser på leveringer.


Sortlakkert metall. Godkjent for maks W. Ut fra vegg cm. Men kos og trivsel blir best med levende lys. Oakland har et stort utvalg i utelykter.


Her finner du flotte lykter i treverk og metall i forskjellige størrelser og former. Vi har også et stort utvalg av LED lys. Skap stemning i sommerkvelden, med lysende lykter i trærne og på terrassen. Sett en stor lykt sammen med noen blomsterpotter ved inngangspartiet.


Stor lykt ute

Boulder lyslykt i rustfritt stål har et beskyttende lokk og kan brukes utendørs. Halvor Bakkesansvennesla. Utelykter stor i sot metall. Dekorhus i sølvfarget keramikk.


Ikke til å tenne lys i da det blir for. Lekker stor lanterne i sort stål, i to ulike høyder. Stor, flott lyslykt for store telys Høyde 18cm Diameter 12cm Kommer o. Tøm Vis resultater(21). Produkter Filtrer og sorter.


KAN KJØPES PÅ NETT. Silje lanternesett - Gullfarget metall med glass. Stor og elegant lyslykt i rustfritt stål. Med glassvegger og rundt, sølvfarget håndtak.


Stor lykt ute

Fungerer like bra innendørs som utendørs. RYVINGEN LANTERNE, ANTIKK MESSING, STOR. Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Liten rustfri utelykt til å henge i trær ute i hagen.


Skaper nydelig atmosfære på både vinterkvelder og sommerkvelder. Alle deler er rustfri og denne er like fin år etter. Hos oss finner du lysestaker og lykter i alle former og størrelser.


På denne siden finner du også et utvalg lykter, glasslykter, bambuslykter og solcellelykter som kan stå både ute og inne. Dottir Winter Stories Lysestake Woodland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.