tirsdag 24. mars 2020

Print til vegg

Kle veggene med din helt personlige veggdekorasjon. Oppdag vårt store utvalg av materialer som du kan få bildet ditt printet på – alt fra fotolerret og alu-plate til. Unike store fotokunst bilder på lerret, alu-plate.


Oppgrader interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. Inspirasjon til innredning med. Enda enklere blir det når lerretsbildet trykkes. Ta en titt på våre inspirasjonsrom for å få tips til.


Har du et foto eller et grafisk motiv som vil egne seg som veggbilde i ditt hjem? Så har Illux en rekke forskjellige høykvalitetsløsninger til deg.


Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme. Veggbilder – lag personlige bilder til vegg. Vis mer Vis mindre. Er du på utkikk etter nye og flotte.


Print til vegg

Gir et stilrent uttrykk og er enkel å henge på vegg. Leverast med veggfeste som Chromalux. Gjenskap minnene dine som veggkunst! Du behøver ikke være en kjent kunstner for å innrede med dine egne kunstverk.


Figurskåret wallsticker med print. Selvklebende bokstaver og tall til veggen. Laget av høykvalitets kanvas, er dette vegg print settet.


Hos Optimalprint kan du alltid finne noe som passer dine vegger perfekt. Vi trykker bildene dine på fotopapir i mange ulike størrelser, slik at det blir akkurat slik du. Da er lerret et godt alternativ, som gir bildene en flott.


Vinyl print vegg klistremerker i stue vegg klistremerker -Laget på bestilling, lage en fantastisk hjem -Høy kvalitet. Print og veggbilder. Enslig reinsdyr - Foto print veggbilde og plakat.


Vandrer man i Setesdalen har. På utkikk etter Dyr. De er også lette, og er derfor enkle å henge opp på veggen og et godt alternativ hvis du liker å bytte veggdekor ofte. Skiltmontering ut fra vegg.


Print til vegg

Hva er den laget av? Forvandle blinkskuddene dine til vakker veggdekor! ScreenIT er en lydabsorberende skjerm i klasse A for vegg eller tak. Vi kan montere alle print på plate. Den kan også brukes. Det gjør jobben. Med skjulte opphengslister kan bildene også henges rett på veggen uten ramme. Bestill plakater og posters online på veggenmin. Vi selger plakat, posters og kunstplakater i Norsk nettbutikk. Vi har kunst som passer det skandinaviske og.


Print til vegg

Vi fokuserer i hovedsak på industrikunder, og leverer mye til selskaper i offshore og petroleumsindustrien. PVC skumplater på vegg. Om det er bilde på lerret eller en av våre mange andre muligheter for kreativ fotoprint, så produseres alt.


Foto på lerret kan eksempelvis lages som veggbilde helt. Her kan du finne en rekke forskjellige kategorier innefor temaene natur. De riktige plakatene kan fullstendig forvandle et rom fra blid og klinisk til personlig og spreng av karakter.


Som ikke elsker å vise frem sine. Vi produserer og monterer folie med print, og kommer på gratis befaring for. Hjem PRINT OG PRODUKTER BILDEVEGG.


Få bildene opp på veggen på en enkel og rimelig måte! Du kan henge de opp ved hjelp av tau og små klyper – eller rett og slett henge de rett på vegg og lage helt ditt eget mønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.