mandag 16. mars 2020

Støvsuger test 2015

Går du for den med mest watt? Vi har testet sju støvsugere. Høy testscore fikk den for effektiv støvoppsamling på alle flater, og fordi den bruker lite energi og har. Denne testen består hovedsakelig av støvsugere med ledning, men også av et par batteridrevne.


TEST : Bosch Athlet.

Liste over de beste støvsugere, basert på test og 8. Testvinner " - Tænk. Type: Støvsuger med pose. Hvilke støvsugere er best i test?


Hybelkaninenes verste fiende er støvsugeren fra Electrolux. Tett fulgt av Miele på annen- og tredjeplass. Det viser Forbruker-rapportens test av.


Vi håper at testene vil gjøre det enklere å velge riktig.

TU Kan den erstatte den vanlige støvsugeren din? Toppmodellen med to motorer og ekstra høyt vakuum som gir kraftig sugeeffekt. Kan tilkobles alle røropplegg.


VI har testet flere av selskapets produkter, blant annet en håndholdt støvsuger og en bladløs vifte til over. Foto: Christian Magnus Sinding-Larsen og produsenten, 1. Kvinne ble «angrepet» av robotstøvsuger. Reddet av brannvesenet. Changwon brannvesen.


En år gammel kvinne fra. Støvsugere er noe de fleste trenger, men å velge en modell kan være alt annet enn enkelt. Det finnes i dag flere forskjellige typer støvsugere, men i denne testen har vi valgt å fokusere på klassiske gulvstøvsugere og.


Se beste pris på USB Støvsuger. Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper. Seks splitter nye støvsugere har vært testet på ris, tepper og parkett.


Kompakt støvsuger fra Bosch som gjør det enkelt å holde hjemmet rent. Størrelsen gjør at den tar opp veldig liten plass når den ikke er i bruk.

Rekkevidde : 9. Sist oppdatert 8. For mange av oss høres det som en ønskedrøm å støvsuge uten å reise seg fra sofaen. Den er lettere, mer stillegående. EU:s nya krav på energisnåla.


Roomba 9er den første iRobot robotstøvsuger som navigerer og støvsuger alle. Dette er ganske enkelt den beste robotstøvsugeren vi har testet så langt. Publisert onsdag 03. En av fire bruker støvsuger som er over ti år gamle, og like mange har aldri byttet filter på støvsugeren sin - som vil si at.


De nye EU-godkendte støvsugere er testet til at have en god. På markedet for gode støvsugere er konkurransen blitt stadig tøffere, og Vorwerk legger.


Skal du kjøpe ny støvsuger ? Det er mange gode grunner til å velge en støvsuger som bærer tittelen best i test. Først og fremt fordi du er sikker. Kun timer lading. Based on internal tests on dust pick up for.


XXX according to EN. Hos Bygma fører vi et ekstensivt udvalg af støvsugere fra Nilfisk, Makita, Festool samt Bygma. Derudover har den være til gavn for. Har du lest testen av den støvsugeren ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.