torsdag 25. juni 2020

Rødvinsglass

Rødvinsglass

Flott og dekorativt rundt speil med sort ramme. Passer i de fleste rom og diameteren er cm. Ramme i speil, stor. Liggende, stående. Det er ingen omtaler ennå. Bli den første. Kunsthandlere og gallerier. Svært solid speil med ramme av hvitlakkert MDF. Veldig moderne, elegant og slitesterkt materiale. MDF (Medium Density Fiberboard): en kombinasjon av. Ny speilserie fra Scala Bad. Innebygget hylle og LED-belysning i rammen på tre sider som gir fint lys inn mot selve speilet.


Portofino kommer med innebygget. Rundt speil med kroker. Fra vår forretning og galleri i Bergen tilbyr vi et bredt. Modell: SPStørrelse 60x220. Leveres i mange forskjellige utseende. Be om tilbud for dine ønsker. Hos IKEA finner du speil i alle størrelser, farger og fasonger. Sjekk ut våre speil til vegg, sølvspeil, speil uten ramme og mange andre typer speil på IKEA. Vi kan ramme inn alt som ikke klarer å komme seg unna på egenhånd.


Kan også brukes på bad eller andre rom som en lekker detalj. Bruken av speil har en forstørrende effekt på rommet, og den sorte rammen gjør den til flott. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil, et speil med sølv ramme eller hvitt speil.


Uansett hva du egentlig er ute etter og når det gjelder speil vil du. Lekker bilderamme med tykk kant av fasett slipt speil. Med lys bak speilet. Speil på baderommet.


Enten du vil ha et rundt, et firkantet eller et rektangulært speil uten ramme, har vi det i utvalget vårt. Tenk over hvilket du velger slik at det fremhever rommet på den.


Søker du TRIXIE SPEIL MED TRERAMME ? Et rundt speil med ramme av tre. Gaven til de som har alt, GAVEKORT fra BYGGMAKKER. Velg butikk for å se prisen i ditt varehus.


Hos oss finner du fagkunnskap og en god porsjon yrkes-stolthet. Vi hjelper deg med råd og veiledning til å velge riktig ramme, og vi samarbeider med. Dekorative speil i tre.


Rødvinsglass

En interessant speilmodell i nettbutikken vår er et speil med en ramme av kirsebærtre. Den viser treets enestående struktur og har naturlig.


Vårt unike HOPRA speil er designa slik at det gir inntrykk av at lyset “svevar” i ramma. Vakkert, varmt lys gir eit fint lys over servant og ellers i rommet.


Rødvinsglass

Et enkelt og klassisk speil som passer både hjemme og på hytta. Sosiale medier.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.