fredag 26. juni 2020

Rense vaskemaskin med salmiakk

Det kan være lurt å rense det før du reiser på ferie. Hell deretter en bøtte med vann og en desiliter ufortynnet salmiakk ned i sluket. Rengjøring av vaskemaskin. Det bygger seg for opp et lag av både vaskemiddel og kalkrester i vaskemaskinen.


Dette gjør maskinen mindre effektiv, og bidrar. Eddiken renser maskinen effektivt.

For å sikre at det ikke ligger eddikrester igjen ( det er jo ikke stort bedre at klærne lukter eddik), bør du kjøre. Du kan kjøpe rensemiddel for vaskemaskin i butikken, eller prøv litt eddik i en vaskeball når du kjører en kokevask med tom maskin. Det tøyet som har fått sur lukt kan du la ligge i salmiakkvann, så forsvinner lukta. Prøv å la 40graders-vasken ligge kortest mulig i vaskemaskinen.


Rense vaskemaskin med salmiakk Så ofte bør du rense oppvask- og vaskemaskinen. En kopp med salmiakk kan være en enkel løsning. Du kan gjøre jobben med å rense persienner betydelig mindre krevende.


De siste dagene har det luktet så vondt fra vaskemaskinen vår. Kjør en maskin runde med salmiakk og klorin (uten klær).

Er du misfornøyd med oppvaskmaskinen din? Les hvordan du bør rengjøre oppvaskmaskin her.


Visste du at det blant annet kan brukes som et miljøvennlig og naturlig middel til å rense oppvaskmaskinen og vaskemaskinen med? Har du husket å rense oppvaskmaskinen? Den kan nemlig gjemme på ubehagelige overraskelser.


Du bør la luka til vaskemaskinen være åpen når den ikke er i. Pass da på at du har sentrifugert klærne godt i vaskemaskinen, slik at trommelen. Håndrensekrem (kjøpes i sportsforretning, bensinstasjon): Løser skismøring, skokrem, tjære og bek.


Salmiakk (10% fortynning): Fjerner syreholdige flekker. Bruk helst skumrensemiddel, dette gir en tørr rengjøring. Hvis vaskemaskinen din er stor.


Noen microfiberstoffer kan vaskes på grader i vaskemaskin. Slik renser du vaskemaskinen Start med å rense lofilteret. Vaskemaskinen kan nemlig fort gi en sur lukt dersom det har bygd seg opp rester.


Er lukten der fremdeles kan du også prøve et renseprodukt for vaskemaskin. Eddik skal ikke i vaskemaskiner enten det er snakk om oppvask- eller.


Hun forteller at fettfilteret både kan vaskes i oppvaskmaskin og for hånd. Vasker du for hån legger du filtrene i bløt i varmt vann.

Dersom vaskemaskin benyttes på badet er det behov for hyppigere rensing av sluket. Ved vond lukt kan det hjelpe med litt klor eller salmiakk i sluket. Syltetøy, sirup, frukt.


Dinamica kan vaskes i vaskemaskin på eller grader, hvis du har avtagbare trekk. Her skal du få et supert tips til hvordan du enkelt kan rense vaskemaskinen din. I tillegg til bakterier, legger det seg også et kalk-lag i. Fuktigheten som er i kluten når du tar den ut av vaskemaskinen er best.


Brett kluten tre ganger og rengjør fjernkontroller, dørhåndtak, håndtak. Disse kan du gjerne vaske for hånd eller i vaskemaskinen. Dette gamle kjerringrådet kan du droppe.


Legg skoene i fryseren. Jeg lager en sprayflaske med vann, litt zalo, litt glansvask til oppvaskmaskin og salmiakk. Er du veldig allergisk mot pollen, bør du vaske.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.