fredag 26. juni 2020

Skostativ ikea

Skohylle, knagg til jakker og hattehylle. Entréen er det første man ser når man kommer inn i et hjem. Derfor er det hyggelig å komme inn i en innbydende og ryddig.


Vi har praktiske og fine løsninger til oppbevaring av klær og sko. Møblene og løsningene er fine å bruke i gang og entré, i walk in closet eller på soverommet.

Få orden på gangen med flott og praktisk oppbevaring til skoene dine! Hos oss finner du både stort skoskap og lite skoskap, alt ut fra hva du har plass til og. TJUSIG-serien hjelper deg å holde orden på jakker, hatter, tilbehør og sko.


Det rene, enkle designet er laget av massivt tre fra bærekraftige kilder, er lett å. To flotte funksjoner i ett. Denne skråstilte hylleplata lar skoene dine stå på utstilling og holder dem innenfor rekkevidde når du trenger dem.


Bare still dem opp og.

Alt du trenger for å få orden i entreen. Du trenger ikke lenger krype lengst inn i garderoben for å finne skoene dine, denne skohylla kommer til deg.


Metallramma passer like godt til eksklusive stiletter. Lommer til alle skoene og alt tilbehøret ditt. Heng den i garderoben, på en vegg eller bak døra.


Kan brukes sammen med andre SKUBB-produkter for å ha full. Bruk én eller flere og stable dem oppå hverandre for å spare gulvplass.


MACKAPÄR-serien har alt du trenger for å holde orden i entreen, det blir du glad for hver. Den kan justeres til. TJUSIG til praktisk og pen oppbevaring av klær og sko i gangen.


Stort udvalg af skoreoler, -skabe og -måtter. Her finder du også knagerækker, hattehylder og meget andet. Du må være logget inn for å se profilen. Ved å kjøpe brukt sparer du miljøet.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av markedsplasser på.

IKEA pax skap 100cm. Looks like “ Ikea skostativ selges rimelig og raskt grunn” has already been sold. Check out some similar items below!


På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg. En rullende, liggende skohylle spesiallagd til oppbevaring under senger og sofa, kan være praktisk. Enkel å trekke ut, enkel å holde orden i. Ikea Portis frakkstativ og skostativ Zgan frakkstativ og skostativ. Grå entré med hvit hattehylle, vegghenger formet.


HEMNES benk med svart og brunt skostativ. Det var Sussie Brokøb Johannesen, der fandt denne pin. Find (og gem) dine egne pins på Pinterest. Skoskap Praktisk og fin.


Confetti skostativ gir deg et sted å oppbevare dine sko på en pen, ryddig og oversiktlig måte. Justerbar skohylle i metall Clas Ohlson.


Hent i butikk er tilgjengelig på et stort antall produkter, da denne servicen også omfatter vårt "Kun Online" sortiment. Men det gir kanskje ikke den beste følelsen til gjester som kommer hjem til deg?


Rommer minst par sko. Hjørnebeslag for å stable skostativ.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.