torsdag 4. juni 2020

Smalt servantskap

Ingen informasjon er tilgjengelig for denne siden. Flott gult serveringsfat i hardplast med motiv av tucan fugl, monstera bla blomster og har en diameter på ca cm. Denne kan du bruke til festen eller hverdags.


Smalt servantskap

Når sommerhalvårets vær tillater det, ønsker man m. Plast materiale. Tilgjengelighet: På lager. Väbo Brickan Kantinebrett. Mål: Bredde: Dybde: Høyde: 4. Bak produktet står den norske gründerbedriften.


Med våre fine serveringsbrett i ekte akasietre blir serveringen på restauranten mye triveligere. Her har vi samlet flere forskjellige varianter av. Utskjært tredekor med plastplate over.


Våre sorte, runde serveringsbrett er av høyeste kvalitet og beholder sitt gode grep om du. SERVERINGSBRETT SORT 40CM. KANTINEBRETT PLAST SORT. Trygg hjemlevering. Fri frakt over 7kr (ikke møbler). Et praktisk og fleksibelt serveringsbrett med en skli-sikker overflate. Det går med alt for mye virgin plast til å lage produkter som kunne vært resirkulert og redusert påkjenningen på miljøet. Dette produktet er IKKE et av dem. Du må være logget inn for å se profilen.


Smalt servantskap

Ved å kjøpe brukt sparer du miljøet. Stort lekkert brett i akryl fra Neon Living. Finnes i mange flotte farger. God høy kant hele veien rundt, noe som gir en god.


Fyll inn antall D. Brettet tåler oppvaskmaskin og er falset under for å tørke ved stabling. Varenr lavest, Varenr.


Nå lanseres et serveringsbrett som kombinerer plastavfall fra norsk oppdrettsnæring med en naturlig forsvarsmekanisme mot bakterier. Du er kanskje usikker på om du skal skaffe deg noen nye serveringsbrett på.


Vinkjøler i plast til å ligge i fryseren. Tar liten plass på bord. Et serveringsbrett som lages av resirkulert plastavfall fra. Serveringsbrett Størrelse: 43x33cm.


Materiale og teknikk: Støpt polert tinn og plast. Teknikk: Støping. Dekorteknikk: Polering. Trebrettene er velegnede både som serveringsbrett og til å lage flotte dekorasjoner på.


Vi har trebrett i mange farger og former og det finnes trebrett både i flett. Fremstillet af vedligeholdelsesfri og UV-bestandig plast. Legg i handlevogn. Tallerkendeksel plast Ø :235mm.


Flott frokostsett i plast fra Dantoy så barna kan lage og servere frokost til to. Fint plast brett " Jordbær " fra RETRO.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.