tirsdag 7. juli 2020

Rundt speil svart

Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser. Rundt speil med sort ramme på en vegg over et hjørnebord. Speil FACE ME 32xsvart. Stort-rund-speil-i-svart-ramme.


Svart veggspeil - passer perfekt inn i den industrielle stilen. Personliggjør hjemmet ditt og vis hvem du er.

Hos oss finner du speil i ulike stiler og former, så det er bare å være kreativ. Gi hjemmet romfølelse, lys og stil med et rundt speil fra utvalget vårt. Sammenlign Sorter Farge Pris.


Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du. Innredningroyaldesign. Den runde formen gjør speilet spe.


Runde speil har vært i vinden i mange år, og fortsetter å være et midtpunkt i manges hjem. Lind speil med ø70cm er et stilrent speil som passer vel så godt i gangen som i stuen eller på soverommet.

Kan også brukes på bad som en lekker detalj. Stilrent, rundt speil med svart metallramme og industriell stil. Elegante svarte speil. Det er alltid gøy med svarte speil, og nettopp svarte speil er en interiørdetalj som passer inn overalt!


Vårt unike HOPRA speil er designa slik at det gir inntrykk av at lyset “svevar” i ramma. Vakkert, varmt lys gir eit fint lys over servant og ellers i rommet.


Bloomingville speil rundt - gull - Bloomingville. Kun hengt på veggen i noen mnd. Vakkert dekorativt speil med svart ramme fra Nordal. Flott å plassere alene eller sammen med et speil til eller andre dekorative element.


Et rundt speil gir et mykt inntrykk i baderommet. Velg til en forkrommet eller svart ramme i aluminium. Sirkelrundt speil med integrert LED-lys. Hopra rundt speil med svart, matt metallramme.


Et moderne og sofistikert dekorasjonsspeil. Veggspeilsett deler rundt glass. Matt Svart, Ø55. Her finner du speil med gull ramme, et rundt speil, et speil med sølv ramme eller. Leveringstid: 3.

Trendy og elegant rundt speil, som vil sette en ekstra piff på veggen din. Kommer med en pen sort. Belteopphenget er kun dekorativt og speilet monteres med festet på baksiden av speilflaten. Før 99NOK Nå 89NOK.


Det runde veggspeilet København har en elegant jernramme. På grunn av det stilige designet på dette speilet, vil du kunne bruke det i alle rom, både s. Diameteren på speilet er 45cm og dybden er 3cm. Er på lager i varehus.


Hylleplass: Legg til i. Vi har et stort utvalg i speil til baderommet, stuen eller gangen - både runde speil.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.