tirsdag 28. juli 2020

Sautepanne

En sautépanne ligner på en kasserolle, men har skrå kanter som gjør at den ser litt ut som en mindre. Utstyrt med et slitesterkt og PFOA-fritt 5-lags belegg som bla. Serien er selvsagt PFOA-fri.


Vi anbefaler at kasseroller og stekepanner vaskes for hånd. De er produsert i støpt aluminium, med et robust. For å oppnå optimal varmefordeling. Demeyere Atlantis sautépanne uten lokk 5L.


Sautepanne

Eva Solo Evasée sautépanne 24cm. Her finner du sautépanner, stekepanner, wokpanner og grillpanner. Alt du trenger for en fin stekeoverflate til en fargesprakende wok.


Den originale er lett, laget i tynt. White Line-serien er fremstilt av aluminium, noe som gir en god og jevn varmefordeling i bunn og sider. Grytene og sautepannen har et hardt keramisk belegg. Kjelen er fremstilt i aluminium med non-stick belegg for en enklere rengjøring og tilberedning av mat.


Sautepanne

Bli den første til å anmelde dette produktet. Det patenterte. Se tilgjengelighet i butikk. Traktøren Kjøkkenutstyr. Høy kvalitet til hyggelig priser. Vi matcher laveste nettpris for alle storkjøkkenutstyr! Alltid bra service. Swordfish med slippbelegg. Tilpasset bruk på alle platetopper, inkludert induksjon. Kan brukes på induksjon. Matte Black sautepanne, cm. Varen er midlertidig utsolgt. Leveringstid: 1-virkedager. Tilføy til gaveliste. CeraProtect er et nytt kapittel innen.


Sammenlign tilbud. The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. JavaScript seems to be disabled in your browser.


Sautepanne

For the best experience on our site. Paellaspesialisten. Støpt aluminium. Average rating: (votes: 0) Reviews ().


En belagt sautépanne er utmerket til å steke for eksempel fisk i, men hvis du skal lage sauser bør du bruke plastredskap å unngå å skade belegget. Matt overflate som er meget motstandsdyktige for riper. Kraftige påsveisede skaft, og invendig gradering.


Jamie Oliver Hard Anodize strength at its core! SAUTEPANNE 28CM, RØD. Aluminium, Sort. Har et slitesterkt og PFOA-fritt 5-lags belegg, som bla. Sauterpanne i støpt aluminium.


Nydelig kobberbelagt sautepanne i rustfritt stål i klassisk Eva Trio design. Går til alle varmekilder – også. Legg i handlekurv. Forventet leveringtid 1-4. Volum og vekt gjelder hele.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.