tirsdag 28. juli 2020

Tegne baderomsløsning

Den billigste baderomsløsningen vil være å la rørene være der de er. Og dersom du ikke vil flytte på vann og avløp, vil plasseringene tas med i betraktning når du. Ansvarlig tegner. Nå kan du tegne drømmebadet i 3D med vår nye boligplanlegger!


Tegne baderomsløsning

RoomSketcher 3D boligplanlegger er vårt nye boligverktøy til våre. Tegneprogrammer. Lag plantegninger og interiørdesign på nett. Du kan tegne selv eller bestille fra vår tegneservice.


Vi leverer ulike baderomsløsninger, alt til ditt baderom! I tillegg monterer vi dette i. Prøv Flisekompaniets tegneprogram og planlegg badet ned til minste detalj.


Tegne baderomsløsning

Har da tegnet en helt annen løsning. Føler jeg fikk litt mer veggplass og gulvplass. Ble dette en bedre løsning? Baderomsløsning - bad3.


Når du har tegnet opp boligen, kan du innrede med ekte produkter, mikse og. Vi lager baderomsløsningene for deg med utgangspunkt i alle de samme frontene som til kjøkken.


La oss tegne drømmebadet! Vil du begynne på planleggingen selv? Vi hjelper deg fra A. Lek deg frem med forskjellige baderomsløsninger i baderomsplanleggeren vår. Tilbake til toppen.


Da kan vi kartlegge dagens baderomsløsning og se hva som er mulig å få til. Etter befaringen er utført, kan vi diskutere løsninger og tegne opp hvordan det.


Vi tegner badet ditt med 3D programmet «Winner». Ta kontakt med oss via telefon eller post så finner vi en baderomsløsning for akkurat deg! SMÅ BADEROM HJEMME HOS KUNDENE VÅRE. Her ser du noen inspirerende eksempler på små baderomsløsninger hjemme hos kundene våre.


Klikk på bildet. Vi bygger hus og jeg må bestemme baderomsløsning ila kort tid. Har du kunder som ønsker å se flere ulike baderomsløsninger før det blir tatt en beslutning? Utbyggere som trenger bilder til prospekt?


Tegne baderomsløsning

Tratec Teknikken leverer baderomsløsninger som passer alle, vi er med på planleggingen fra første stund og 3D tegner badet ditt etter ønske, kontakt oss. Vi fikk muligheter for å tegne både trappe, garderobe- og baderomsløsninger i denne klassiske 70-talls boligen på Nattlan her i Bergen. Møbelsnekkerfirma. Arkitekten, Anja Borges, har selv tegnet familiens to bad og var opptatt av plassutnyttelse og romfølelse.


Her har du ekstra mye plass, stor servant. Her finner du alt fra stilrene spa-inspirerte ba til klassiske baderomsløsninger som passer alle bad. Vi tilbyr baderomsmøbler i flere prisklasser.


Vi skal snart i gang med oppussing av badet, og vet at de fleste rørleggerbutikkene er behjelpelig med å tegne ulike baderomsløsninger. Alt avhenger av. Men etter at du har planlagt og tegnet, legges det i bestillingen og du. Her forhandler han kjøkken- og baderomsløsninger fra italienske Vabene og norske Vikingbad.


Når du tar kontakt med Tor Arne, kan et typisk forløp gå slik: 1. Se våre lekre baderomsløsninger her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.