onsdag 15. juli 2020

Whisky karaffel med glass

Serien har et stramt design med slip som gir et stilrent preg, med urbane undertoner. Til serien tilhører også whiskyglass i to-pakk. For å beholde alle egenskapene til whiskey trenger man spesielle glass med tykk bunn og sterkt, klart glass. Merke, HADELAND GLASSVERK.


Whisky karaffel med glass

Materiale, Krystall. Produktkategori, Glass. En elegant designet karaffel til din favoritt whisky med en kork av finslipt krystall.


En fantastisk globus- whiskeykaraffel som passer utmerket til en whiskeykveld. Stativ av mørkt, eksklusivt treverk, flaskepropp i glass og whiskeysteiner. I denne kassa får du en karaffel og to glass som tar whiskynytelsen til en ny høyde.


Plasser glassene på brikettene av ekte naturskifer og serverer whisky slik du. Er du på jakt etter en whiskey karaffel finner du her et stort utvalg av ulike modeller. I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske. L Flere detaljer.


Whisky karaffel med glass

Noblesse whisky gavesett. Kjøp whiskey karaffel med gravering i vår nettbutikk Norge online. Spesifikasjoner. En whiskykaraffel med.


XO serien fra Erik Bagger er et klassisk og stilsikkert glassdesign til. Frederik Bagger. Tåler oppvaskemaskin. Ja (glassprogram). Server whisky fra en stilren karaffel med matchende glass. Fin detalj å ha stående framme ha framme. Perfekt som present til en venn som liker whisky. Lekker whiskykaraffel av glass med optisk skåret glasskork. Club whisky karaffel. Karaffelen er perfekt både som innredningsdetalj og gave. Artikkelnr: SA.


Da jeg var ung, gikk det en såpeopera på TV hvor de drakk whisky fra store, tunge whiskyglass. Dette produktet var allerede utsolgt to ganger i år. Så vær rask før det er for. Krystall karaffel for servering Vi har et stort utvalg av karafler i krystallglass.


Hvis du må bruke en karaffel for å servere vin, whisky eller vann, så du vil finne stor. Whisky karaffel sett vodka globe. Flaskens kork er også laget av glass, og som om det ikke var nok kommer den også med to matchende whisky - glass. Håndslipt whisky karaffel med tiur motiv.


Til kun 79- tilbudet gjelder et begrenset antall. Motivet tegnet min farfar (Walle Stude) i sin tid. ERIK karaffel med whiskey glass. Kampanjeslutt: Så lenge lageret rekker.


I Norge har karafler av glass vært laget på glassverkene på Nøstetangen, Hurdal, Gjøvik. Synonyme betegnelser er: likørkaraffel, whiskykaraffel og ziratflaske.


Skjenk et glass til deg selv og en venn mens dere. Pen krystall karaffel fra Louise Roe som passer til krystall glassene. Når kun det beste er godt nok.


Whisky karaffel med glass

Kube er en eksklusiv whisky -serie i. WHISKEY SETT GLASS KARAFFEL MED GLASS.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.