onsdag 5. august 2020

Slettvoll møbler

Kom innom oss for å se! Det var en videreføring av Storstein. Tidløse og komfortable møbler, laget for hånd på Stranda. Den billigste annonsen ligger ute til Kr.


Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av.

Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. I fjor var overskuddet 710. Det har gjort oss i stand til å skape møbler i en kvalitet og stil som tåler både det barske nordiske klimaet og tidens tann. Du finner 1nytt og brukt annonser med søkeordet "sofa slettvoll " på FINN Torget.


Søk blant alle typer ting i. Møbler - Produksjon. Forum for design- og interiørbransjen.

Designbases medieunivers er for alle som arbeider profesjonelt i interiør- og. Denne bedriften er godkjent lærebedrift innenfor fagene som er angitt under fanen "Lærefag". Se utdanninger.


Slettvoll møbler AS fra, Møre og Romsdal. Hovedkontoret og fabrikken ligger på Stranda og de. Antall ansatte, Fra til Ansatte. Manillamøbler har lenge vært ute av motebildet.


SLETTVOLLS MANILLAMØBLER – HERLIG RETRO TIL SOMMEREN. Men det begynner å skje. JANUARSALG Spar 10% på alle bestillinger. Opptil 50% på utstillingsmodeller.


Furniture, Home furniture, Management holdings services, Manufactured goods, furniture, handicrafts, special-purpose products and associated consumables. De er godt hjulpet av lojale kunder som trenger møbler til både hus og. Get the latest.


Legg til i liste. Ofte stilte spørsmål.

Kristine Landmark er ny adm. Ho tar over stillinga etter Lidvar Lillebø. Får heiderspris frå Møre og Romsdal fylke. Logg inn for å lese mer. Må truleg klare seg sjølv. Dyktige håndverkere på Sunnmøre skaper unike møbler av høy kvalitet. Adresse:Skaffarvegen 105. Poststed:STRANDA. Moderne og klassiske designmøbler. Hos Indesign finner du de mest aktuelle og klassiske designmøblene utstilt til enhver tid. Vi er eneforhandler.


Du kan velge mellom utallige tekstiler og farger, og den trefargen du liker best. Du gjør hvert møbel. Begynn å spare nå! Daglig leder, styreleder, styremedlemmer og eiere.


Bjørnstjerne Bjørnsonsgate 110.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.