onsdag 5. august 2020

Sopp og frukttørker

Tørker effektivt alle typer sopp, frukt, grønnsaker og urter. Ingen tilsetningsstoffer behøves. Råvaren bevarer de fleste vitaminer. Enkel å rengjøre.


Med en sopp- og frukttørker kan du tørke maten for å forlenge holdbarheten og bevare næringsstoffene.

Prøv for eksempel å tørke årets. Sopp- og frukttørker fra Clas Ohlson. Vi har testet kjøkkendingsen som lar deg få glede av høstens matauk hele året, selv uten gedigen fryser.


Dette er supert for å beholde alle vitaminer. Vår sopp- og frukttørker. Passer perfekt.


Med en sopptørker kan du tørke sopp og frukt på en rask og enkel måte mens du beholder all smak og næringsstoffer.

Soppsaus til søndagssteken eller snacks til fredagskosen? Frukt- og sopptørker med fem stk. Det finnes knapt noe du ikke kan tørke med Menuetts 2W sopp- og frukttørker. Grønnsaker, urter, fisk, kjøtt, frukt.


Her har jeg lagt sopp på risten med papir under, og det tok vel et par døgn så var soppen tørr. Kommer selvfølgelig an på størrelsen på soppen.


En sopp- og frukttørker var ikke et produkt Clas Ohlson ville satset på for noen år siden. Nå selger det veldig bra, sier kommunikasjonsrådgiver Camilla Tully til. Finn tilbud på produkter fra Excalibur Dehydrator, vidaXL, Esperanza og mye mer. Med en frukt og sopptørker kan du ta være på sesongens avlinger og lage nyttig snacks.


Tørkeren har nivåer som kan stables på hverandre eller brukes en og. Når du tørker mat fjerner du alt vannet fra. Sopp er helt ideelt da den får igjen sin opprinnelige konsistens når den blir tilsatt gryteretter, sauser eller andre retter og de fleste av våre kunder er ivrige sopp og.


Denne effektive frukt- og sopptørkeren tørker alle typer sopp, fru. Levering : 2-hverdager. Gastronoma Food dehydrator.

Varenr STEBA-STED5. Gallery thumbnail. I blant har man mer frukt og sopp liggende enn hva man bruker. Da er det perfekt å tørke det for å beholde smak og. Effektiv og enkel sopp- og frukttørker. Selges pga plassmangel. Sammenlign priser fra mange butikker og finn den beste prisen. Søk etter: DEL PÅ. Utvalgte nettbutikker. Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Har regnet ut at det vil koste rundt. Vi har oversikt over alle tilbud i tillegg til priser fra nettbutikker.


Norges beste fullstendige oversikt over priser på dagligvarer. Se gode priser og anmeldelser i våre butikker - Tilbud nå kun kr. Produktet for deg som tar vare på det vi finner i naturen.


Har riktig nok ikke brukt den til å tørke sopp. Kjente merker til lave priser. Kategori: Matlaging og.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.