torsdag 20. august 2020

Sminkespeil med lys batteri

Populært og ikke minst praktisk sminkespeil med innebygd LED belysning på sidene. Størrelsen på speilet. Elegant sminkespeil i Hollywoodstil med effektfull belysning. Forvandler skrivebordet.


Drives av batterier eller medfølgende strømadapter. Innebygd 8- timers.

Selges for 80-kr. AAA- batterier må. Sminkespeil med lys og sugekopp.


Beurer Beauty sminkespeil BS- Ta vare på huden din, anlegg sminke eller trim skjegget ditt med dette praktiske sminkespeilet fra Beurer. Speilet har to ulike.


JAZ sminkespeil med dimmbare LED- lys i kantene som gir perfekt sminkelys! Her har du et bærbart, roterbart og proft sminkespeil med LED- lys for ekstra belysning. LED-belysningen forenkler ting ved å la deg se hver detalj n.

Forstørrelsesspeilet er en praktisk venn som hjelper deg å se godt ut, enten det gjelder tidsriktig skjeggstubb eller lange øyenvipper. Flott sminkespeil med 5X forstørrelse og integrert LED lys.


For veggmonteringLeveres med pluggbar kabel og støpsel for normal stikkontakt, og kan installeres. Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. Vi har sminkespeil.


Hovedformålet med et sminkespeil med lys er å gjøre det lettere å sminke seg, men. LED-lampen rundt speilet og har 10x forstørrelse så du kan se alle detaljer i perfekt lys. Alltid på lager, rask levering og lave fraktkostnader.


Sensoraktiviert LED. Diameter 2mm. Baderomstilbehør. V hurtiglader med amperemeter og ladeklemmer til lading av bilbatteri.


Proft, bærbart, roterbart sminkespeil med LED- lys og touch-kontroll for lysstyrke. Utmerket for eksakt øyenbrynsplukking, sminkepåføring og innsetting av lin. For å skifte batteri, løs de to skruene fra baksiden av lys mekanismen, fjerne batteriene og erstatt med tre AGbatterier.


Fleksibelt og bærbart sminkespeil som kan brettes opp i tre deler og som er utstyrt. LED-lysene rundt speilet drives av to batterier som følger med i pakken.

Outline sminkespeil sort. ARTFK484EBP Smedbo. Opptil 5x forstørrelse og med en ring av led lamper for en meget god belysning! I høykvalitets chrome finnish. Inluderer batterier. Glo Skin Beauty. Bytte pære - belysning i sminkespeil. Pærene til sminkespeilbelysningen sitter bak et deksel. Drevet av batterier (x AA, ikke inkludert) eller USB-tilkobling (inkluderer USB-kabel) Ca. Supert sminkespeil med LED- lys som gir et godt lys og hjelper deg med å legge en.


Lys : LED Strøm: X AA batterier (ikke inkludert). Engelsk brukermanual. Det som er oppført. Logistikk Video Nedlastinger. Sist oppdatert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.