torsdag 17. desember 2020

Treslag i norge

Og kanskje aller viktigst, kjøkkeninnredning ! Jeg gleder meg så vanvittig til å få stort kjøkken. I dette rommet er det valgt å male alle veggene i samme farge, men det vil også utgjøre en forskjell på rommet om kun en vegg er malt.


Bytter du farge, får du i tillegg spennende forandring. Men husk at hvis du både skal male vegger og kjøkkenfronter, bør fargene du bruker. Vil du gå for en tidsriktig.

Male en ny farge på veggene eller male den gamle innredningen gjør underverker. Her kommer iallefall litt inspirasjon av ulike kjøkken med. Samme farge oppe og nede? Det er ikke nødvendig å velge samme fargenyanse på over- og underskap – ei heller på skap på ulike vegger.


Trestrukturen blir tatt opp igjen ved å skape en ”benk-til- vegg ” – løsning som igjen skaper kontrast til. Kjøkkenet og soverommet er hvitt, og enn så lenge lar vi det være sånn. Jeg har tenkt blått på soverommet kan bli fint, men nå tror jeg vi bare skal.


Men vi måtte rett og slett male over hele fargen, siden stuen går i ett med nettopp kjøkkenet og vi ønsket alle veggene i samme farge. Smaker maten ulikt om du har grønt, blått, grått eller svart kjøkken ?

Nå er det helt greit, for nå er det farger som er in. Nyanser av grått. Folk maler over både vegger og. Den varmere greige- fargen som er en blanding av beige og grått er populær å bruke i interiøret for tiden, og følger den varmere fargeskalaen der.


Hun var mer enn klar for noe annet enn hvite vegger. Nå skulle veggene males grønne. Flere prøvebokser anskaffes og fargene. Ulike fargevalg i hjemmet påvirker oss nemlig på helt ulike måter.


Men uansett om du skal farge kjøkkenet eller veggene, bør du alltid tenke langsiktig. Marker soner med en vegg som skiller seg ut Hvis du har ei stue med åpen kjøkkenløsning, kan du bruke farger for å skape soner.


Denne gule veggen bidrar til. Din Kjøkkenløsning. Du trenger ikke male et rom eller en hel vegg svart. Stue, kjøkken, soverom, gang og bad. Med litt maling kan. Se inspirasjon fra Beckers til fargetrender.


Vegg og himling kjøkken : Malt med LADY Pure Color, farge 5ASCOTT ( gråtone). Episoden ble sendt på TV tirsdag 11.

Tid for hjem episode. Det er en rimelig måte å få et kjøkken med et moderne uttrykk, sier Bjørg Owren, kreativ leder i ifi. Vegger, gulv og loft kan også være aktuelle når du ønsker å omgi deg med farger. Hvis du ønsker et rolig uttrykk, kan du velge én gjennomgående farge på.


Farge har mye å si. Vi skal snart flytte inn i nytt hus med et kjøkken i mørk eik. Det er en vegg med et vindu som vi gjerne skulle ha malt - men i hva slags farge ? Vi har null interiørgener. De var så absolutt ferdig med hvite vegger ! Dør og karmer er malt i.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.