tirsdag 29. desember 2020

Ullkuler panduro

Fin dekor til håndarbeidsprosjektene dine. Pakke med stk. Fargemiks, Ø mm. Lim dem fast ved hjelp av en limpistol. Raskt, enkelt og ikke. Slike ullkuler får du kjøpt ferdige på f. Nederst på hvert bånd fester du en gardinklype eller limer godt fast en. Image may contain: flower. Esqueceu a conta? Ullkuler i påskeriset. Lim til slutt fast ullkuler som bær og fest en snor til oppheng. Klipp ut fiberfilt i. Lag eggeglass av trendy ullkuler.


Disse kulene er superenkle å lage selv, se vår oppskrift i videoen under. Sorry, the video player failed. Det finnes perler av kokosnøtt, palmefrø, steiner og tovede ullkuler.


Med kaldt og « bustete» vær ute, var det bare å sette igang med limpistol og. Søstrene Grene og brukte rundt. Foto: Morten Uglum. Eg laga hjarte og nokre andre figurar av leire frå panduro.


Du treng ullkuler, spiss nål og tråd. Litt av hvert du kan lage selv. Pass på at ullkuler ikke skal gis til de minste barna.


Nål, tråd og ullkuler er alt du treng for å laga fargerike gryteunderlag. Sett for å lage snømannfamilie. Inneholder materialer til snømenn: trekuler, ferdigmalte hoder, garn, rundstav, finerkjelke, ullkuler. Og hvordan lager man gryteunderlag av tøvete ullkuler, det er definitivt.


Ullkuler panduro

Materialer: isoporkuler i ønsket størrelse, uvasket kardet ull og nylonstrømper. Så inspirert av fargen, og med et lager ullkuler på lur. Nå blir det en pause.


Ullkuler panduro

Tov ulla selv eller kjøp ferdige ullkuler. Til venstre ses selvkomponert sølvdings mellom ullkulene. Jeg har hengt opp noen ullkuler, litt i sånn juleånd. Bare fantasien setter stopper✨.


Ullkuler panduro

Vi laget skyer av tovede ullkuler som vi limte sammen, og det. Strikkepinnemåler og ullkuler med perler. Som med målebånd og. Hva skal jeg strikke av. Skogens julekrans Slik gjør du. Dekorer kransen med for eksempel bær, tørkede planter, bånd og ullkuler. Bohus er Norges største. Lyngen er også vakker nå og kan. Søte kaniner laget av trekuler, filt og ullkuler. Veldig enkle å lage, så passer. Vel, selv om UllKuleTeppe er ullkuler … sydd sammen… til et teppe.


Ferdig filtede ull kuler - ja, man kan godt lage sine egne, men det. NO Smykker av ullkuler Lag hull i kulene med en spiss, tykk nål.


Trøyene har fått en liten tovet blomst på - og små farvede ullkuler i enden av. Panduro Hobbys flydende sæbe).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.